Ismét a Home Sweet Home rájátszásában a Salamander és a K&H MNEB CS:GO ligáját is magabiztosan vezetik

Egyre közelebb kerül az a HLTV top 30!

Van néhány elmaradt meccse a Salamandernek a K&H MNEB CS:GO ligájában, de még így is magabiztosan vezetik a tabellát a többiek előtt. Ráadásul nem csak hazai, de külföldi csapatok ellen is futószalagon gyártják a fejeseket.

A Home Sweet Home harmadik hetének csapatai közé még a selejtezőkből kerültek be, most viszont a negyedik hétre már meghívást kaptak és akár csak akkor, most is bejutottak a rájátszásba. Az ESL One: Road to Rio CIS divíziójában is játszó Hard Legion csapatától vereséget szenvedtek, de a dán Ambush ötösét kétszer is elverték. Bo1-ben és Bo3-ban sikerült győzelmet aratni fölöttük, így már biztosan ott lesznek a rájátszásban. 

Ezentúl a 30 ezer dolláros BLAST Risingra is meghívást kaptak pár hete. Itt talán még inkább erős csoportok voltak, a Salamander a Trickedet, az Endpointot és az ALTERNATE aTTaX csapatát kapa ellenfeléül. A dánokat kétszer is sikerült elkapnia torzsiéknak, a többiek ellen viszont most nem volt ellenszerük.

A Home Sweet Home negyedik hetének rájátszásában még nem ismerjük a Salamander ellenfelét, azt viszont igen, hogy ma kik ellen játszanak a K&H MNEB keretei között. 20:15-kor a Genesis Gaming ellen lépnek pályára, közvetlen utána pedig az LvL UP Esport csapata lesz az ellenfelük.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság mai mérkőzéseit IDE KATTINTVA követhetitek majd!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!