Source 2 még nincs, de több fps igen? - Újabb patch érkezett hajnalban

Source 2 még nincs, de több fps igen? - Újabb patch érkezett hajnalban

Továbbra is várat magára a Source 2.

Ezúttal nem bizonyultak igaznak a Valve News Network értesülései, bár kaptunk hajnalban frissítést, az nem hozta meg a Source 2-t. Bár sokan így is már az új grafikusmotor előszelének tekintik a tegnapi patch újdonságát.

Egy új bétát és egy új grafikus beállítást kapott a játék. A texture_streaming_beta és ezzel együtt a "Texture Streaming" beállítás leginkább a gyengébb videokártyák tulajdonosainak jelenthet segítséget. Rendezetebben, sokkal optimálisabban történik használatukkal az egyes textúrák renderelése és megjelenítése, ezáltal sokkal előnyösebben lesz a VRAM használatunk és több lesz az fpsünk.

Az eddigi vélemények viszont arról számolnak be, hogy ez kifejezetten a régi VGA-k, a kevesebb, mint 4GB VRAM-mal rendelkező kártyák esetében segít, a többiek nem érzékelnek majd jelentős változást.

Sokan csalódtak, hiszen nagy a hype a Source 2 körül, de egyrészt a kiszivárgott információkat, pletykákat nem szabad készpénznek vennünk, másrészt pedig sokak szerint ez az új beállítás is már a Source 2 előszele lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!