Néhány órán belül már a Source 2-es CS:GO-val játszhatunk majd?

Néhány órán belül már a Source 2-es CS:GO-val játszhatunk majd?

Ezúttal is a VNN szállította az információkat, de továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni minden hasonlót.

Többször is hírt adtunk már a CS:GO esetleges grafikusmotor váltásáról, különösen az utóbbi hónapokban volt felkapott téma. Évek óta várunk már a Source 2 érkezésére, egyes források pedig bizton állítják, hogy idén meg is kapjuk majd, sőt, könnyen lehet, hogy hamarabb, mint gondolnánk.

A múltban már többször szállított megbízható információkat a Valve News Network vagyis a VNN YouTube csapatorna, legfrissebb hírei pedig a Source 2-ről szólnak. Tyler, a csatorna tulajdonosa és mindenese szerint a korábbi hírekkel ellentétben nem kell várnunk az év végéig, hiszen a Source 2 még ma, tehát május 13-án megérkezik majd!

"Több megbízható embertől is azt hallottam, hogy a hamarosan egész pontosan azt jelenti, hogy már ma megkapjuk az új motort is rejtő frissítést!" - mondta Tyler legfrissebb élő adásában. 

Mi is foglalkoztunk már korábban azzal, hogy milyen változásokkal járhat a Source 2-re való átállás, de most Tyler is elmondott néhány fontos információt, hiszen a legtöbb játékos fejében hamis képek keringhetnek az új motort illetően.

Információi szerint ne a CS:GO grafikájában keressük majd az újdonságokat, mert az 95%-ban a régi marad. Bár hozzá tette, hogy néhány átdolgozott pályára így is számíthatunk majd. Ami sokkal fontosabb, hogy a pályakészítőknek sokkal egyszerűbb dolga lesz és természetesen sokkal több eszköz áll majd rendelkezésükre a Source 2-es pályák készítésekor.

Sajnos ami a játékosokat a legjobban érdeklené, új fizika, új gránáthasználat, új mozgás és ugrás mechanika, stb, ezekről nem esett szó. Az viszont több, mint valószínű, hogy ha meg is érkezik az új patch, akkor a Source 2-t még egy nyílt béta fázisban kapjuk meg és elképzelhető, hogy a béta idejére külön válik a Source 1 és 2 MM.

Egyelőre nincs más dolgunk, mint várni. Ha valóban május 13. a Source 2-es patch érkezésének időpontja, akkor az nálunk Magyarországon csak 14-én hajnalban érkezik majd meg, ahogy az összes többi patch is szokott.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!