Majort nem, de új grafikusmotort még kaphatunk - Source 2 két hónapon belül?

Majort nem, de új grafikusmotort még kaphatunk - Source 2 két hónapon belül?

Ti örülnétek az új grafikusmotornak?

Tegnap hivatalosan is bejelentették azt, amire már egy ideje gyanakodtunk, elmarad a tavaszi Major. Az ESL One: Riot eltolták novemberre, így pedig már biztos, hogy idén csak egy Major tornát követhetünk majd.

Helyette valami mással készülhet a Valve a tavaszi időszakra. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor rövid időn belül Source 2-re válthat a CS:GO. Mindezt a sok szempontból megbízható és pontos értesülésekkel rendelkező VNN (Valve News Network) szivárogtatta ki. Állítása szerint két hónapon belül jöhet a Source 2. Twitter bejegyzését azóta törölte, de más is megeresítette az új grafikusmotor érkezését.

Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy korábban is voltak már hasonló pletykák, akkor nem kaptunk semmit. A Valve esetében pedig nem igazán vehetjük készpénznek a dátumokat. Mindazonáltal tartsuk nyitva a fülünket, könnyen lehet, hogy az elhalasztott riói Major helyett a Source 2-vel lep majd meg minket a Valve. Hogy az új motor milyen előnyökkel és hátrányokkal járna, arról februárban értekeztünk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítóhoz használt képek forrása: dexerto.com

Kövess Minket!