Gyakorlatilag 100%, hogy a GTA V ingyenesen megszerezhető lesz 7 napon keresztül

Gyakorlatilag 100%, hogy a GTA V ingyenesen megszerezhető lesz 7 napon keresztül

Kiszivárgott egy hirdetés, ami leleplezi az EGS szándékait.

Több helyről érkeztek pletykák, hogy tényleg a Rockstar Games sikerjátéka, a Grand Theft Auto 5 lesz az, amit egy héten keresztül ingyenesen lehet behúzni az Epic Games Store-on. A meg nem erősített információk úgy tűnik, hogy helyesnek bizonyultak, mivel felkerült a legnagyobb közösségi média oldalára egy promóciós videó, amit azóta töröltek. Ebben kinyílik az a bizonyos széf, ami egy "mystery game-et" rejt.

A GTA ötödik számozott része a valaha volt legjobb alkotások között szerepel, ami nem véletlen. A remek történet, az izgalmas karakterek és a sandbox módban rejlő lehetőségek tökéletes fúziót alkotnak. Ehhez még párosul egy online mód is, amit a maximumra pörgettek a roleplayerek. Több száz órányi tartalom rejtőzik a GTAV-ben, ezért kötelező mindenkinek ellátogatni érte az Epic Games Store oldalára, ha eddig nem lett volna meg.

 

Az akciós ajánlat 17:00-kor élesedik és egészen május 21-én 17:00-ig tart. További érdekesség, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt is megérkezhet hamarosan az EGS platformjára, ami előrevetíti, hogy akár Geralt sztorijának harmadik epizódját is hamarosan ingyen megkaparinthatjátok az Epic nagylelkűségének köszönhetően. Ma 17:00-kor minden kiderül, de 99,99%, hogy tényleg a Grand Theft Auto 5-vel készül a felhasználók számára a webáruház.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan a GTA V?

  • 28 %
  • 72 %