Leesett az állunk a Mafia 1 remake első képeitől

Idő előtt kerültek fel képek a Mafia Trilogyból a netre, és az első rész felújított változata egyelőre káprázatosan fest. Ha minden részletre odafigyelnek, akkor újabb klasszikus születhet.

Nem is tudom már hányszor játszottam ki a Mafia első részét, de az biztos, hogy elképesztően a szívemhez nőtt. Minden hibája vagy hiányossága ellenére számomra így fest egy tökéletes játék. A történet, a karakterek, az akciók, a vezetés élménye és a korszak megalkotása, egyszerűen minden klappolt és magával ragadott. Tommy Angelo bőrébe bújva pedig egy olyan kalandot élhettem át, melyet sose felejtek el. Ezért volt kicsit bosszantó, hogy a már a második rész sem tudta megütni igazán az elvárt színvonalat, de azért még bőven okozott annyi örömöt, hogy méltán elmondható volt, bizony igazi folytatást kapott a széria. A harmadik epizódról viszont már inkább szót sem érdemes ejteni.

A legjobb hír viszont az, hogy új köntösbe öltöztetik a Mafia első részét, de a másik kettő is ráncfelvarráson esik át, így a sorozat egy méltó trilógiává avanzsálhat, de azért várjuk még ki a végét. Az első képek a Mafia 1-ből, melyek valószínű emberi hibázás miatt kerültek ki a netre, egyszerűen elképesztőek. Csodálatos látványvilág köszön vissza a képekről, a kérdés viszont még mindig az, hogy képesek lesznek-e a fejlesztők visszaadni a 2002-ben megjelent alkotás hangulatát. Íme a galéria, melyben már a Mafia 2 felújított képei is benne vannak:

Az előzetes hírek alapján nem csak külső updatet kap a Mafia 1, hiszen napvilágot látott az is, hogy kibővítették a sztorit, modernizálják a játékmechanikát és játékmenetet, valamint a zenei felhozatal is bővül. Persze azért a fejlesztők igyekeznek majd hűek maradni az eredeti játékhoz, de kíváncsain várjuk mit hoznak ki belőle. Bővebb információ elvileg május 19-én, kedden érkezik, amikor is teljes egészében felfedik miről is szól a Mafia Trilogy.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!