A FUT Champs jutalmakkal is gond van, egy bug miatt szétesett a rendszer

A FUT Champs jutalmakkal is gond van, egy bug miatt szétesett a rendszer

Ezen a héten duplázott az EA, a belga SBC után sikerült a FUT Champs jutalmait is elbaltázniuk.

A FIFA 20 játékosok egy része nem kicsit lettek dühösek, miután a FUT Champsért járó legfrissebb jutalmai leginkább egy rakás bughalmazra hasonlítanának. Egyre többen számolnak be arról, hogy a La Liga player pickek nem jelennek meg a játékban dacára a hosszas Weekend League grindolásért.

Nem csak a belga SBC körül adódott probléma az utóbbi héten, egy másik jutalmazási rendszer is összeomlott némiképpen a FIFA20-ban. A Red Player Pickek körül ugyanis koránt sincs minden rendben, mivel a gold 2 vagy afölötti rangban lévő játékosok a török liga játékosain túl bizony számoltak volna a LaLiga kártyáival is. Ez viszont egyáltalán nem jelenik meg a FIFA20-ban jelenleg.

A szokásos módon a jutalom most is csütörtökön érkezett meg azoknak, akik részt vettek a hétvégi küzdelmekben. Ekkor jöttek a felismerések, hogy nem azt kapták a legtöbben, mint amire számítottak. Ennek hatására természetesen az EA social média felületeit elárasztották az üzenetek és a számonkérések. Jött is a hivatalos válasz az EA Sportstól, és sajnos meg kell állapítsuk, hogy a hiba tényleg újfent náluk keletkezett. Bár vannak olyanok, akik rendesen megkapták a jutalmaikat, a közösség egy részét viszont egy bug miatt a játék nem tudta rendesen kiszolgálni.

Az EA megerősítette, hogy valóban van valami probléma a rendszerben, mivel Gold 2 és afölött egyszerűen nem juttatta el a FIFA20 a rewardokat a játékosoknak. Rögtön elkezdték kivizsgálni az ügyet és amint van kézzelfoghatóbb magyarázatuk, azt közzéteszik. Biztosították azokat, akiknél jelentkezett a hiba, hogy egyelőre a jutalmazást kikapcsolták, de a javítás után mindenki megkapja rendesen a neki járó bónuszokat. Egyelőre ez nem az EA Sports hete, mivel amellett, hogy egyre többen nem tetszésüket fejezik ki a pocsék játékmenet és a lehúzások miatt, még ilyen alapvető hibák is becsúsznak, ami szinte már tarthatatlan egy ekkora cég esetében.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!