Ha jobb support, lurker, awp-s vagy irányító akarsz lenne, ezek a leckék neked szólnak

Ha jobb support, lurker, awp-s vagy irányító akarsz lenne, ezek a leckék neked szólnak

DeadFox és Scorch duója egyszer már egy átfogó képet adott a CS:GO-ban látható egyik fontos pozícióról, és most mindegyik szerepkört alaposan kivesézték. Tehát aki jobb support, irányító, awp-s vagy lurker akar lenni, ne hagyja ki ezeket a videókat.

DeadFox és Scorch most egy újabb komoly sorozatot hozott el a játékosok számár a Legion Leckéken keresztül. Ha mindig is érdekelt, hogy milyen szerepkörök vannak a játékba, és azokról mit érdemes tudni, nem csak nagyvonalakban, akkor ezek a videók abszolút neked valóak.

Korábban a két úriember már bemutatta, hogy miből áll egy entry fragger élete, így aki megnézné vagy csak felelevenítené a tanultakat, annak elég csak egyet kattintania:

Most viszont tovább mentek és részletesen elmagyarázták, hogy a többi szerepkörről mit kell tudni. Az In-Game Leader, vagyis az IGL - irányító - egy elég felelősségteljes szerepkör, azonban érdemes azt tudni, hogy feltétlenül kell teljesen egyedül cipelni ezt a keresztet és nem csak ezen a játékosok áll vagy bukik egy taktika kivitelezése, illetve egy meccsen belül az ellenfélhez való alkalmazkodás. A Lurker és a Support szerepköre időnként felcserélődhet, hiszen mindketten soloban igyekeznek játszani és teljesíteni a feladatukat, persze ettől még ugyanúgy a csapat részei, és nem arra kell gondolni, hogy Ramboként pásztázzák a pályát és keresik a bajt. Annyi még ezekhez a pozíciókhoz hozzátartozik, hogy a meccs folyamán szinte bárki, bármikor felveheti ezeket a szerepeket, de általában a csapatoknak nem kevés taktikájánál ki van jelölve, hogy pontosan kire is hárulnak ezek a feladatok. Az AWP-s pedig szimplán csak ragad egy mesterlövész puskát és igyekszik minél több embert likvidálni. Legalábbis ezt lehetne gondolni róla, de azért sokkal többről szól. Egy gárdába csak egy ilyen játékos van, amire viszont figyelni kell, hogy csapatonként eltérhet, hogy ki milyen típusú mesterlövészt játszik. A Legion Leckékből viszont sokkal többet megtudhattok róla, ha szeretnétek fejlődni valamelyik szerepkörben, így nem is húzzuk tovább a szót, jöjjön a két mester:

LEGION LECKE #297

LEGION LECKE #298

LEGION LECKE #299

LEGION LECKE #300

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!