Ingyenesen letölthető a FIFA20 az EA Accessen keresztül

Ingyenesen letölthető a FIFA20 az EA Accessen keresztül

Most néhány forintért cserébe lehet pörgetni a FIFA20-at, ezzel készülne fel a kiadó a következő epizódra.

Az EA Sports előfizetésen alapuló szolgáltatása lehetővé teszt most, hogy a FIFA20-at úgy mond ingyen tolhassák a játékosok. A jelző azért csalóka, mert ugye egy bizonyos összeget le kell szurkolna az EA Access hozzáféréshez, viszont ez általában nem olyan nagy, mintha teljes áron megvenné az ember a játékot. Valószínűleg ezzel akar felkészülni a kiadó a FIFA21 beharangozására, illetve kiadására. Egyelőre még mindig nem világos, hogy a koronavírus hogyan érinti ezeket az óriás cégeket a videójátékok világában, hiszen a legtöbb alkotás nem sokat vagy egyáltalán nem késik a járvány miatt ebben az esztendőben. A futball viszont áll és bár néhány országban azon gondolkoznak, hogy újraindítják a bajnokságokat, addig a legtöbb helyen inkább még vacilálnak vagy már lezártnak tekintik a 2019/20-as évadot. Egy fontos dolgot viszont megerősített az EA Sports:

Szeptemberig, vagyis a következő rész megjelenéséig azonban még nagyon sok idő van hátra, és talán pont emiatt döntöttek úgy, hogy kicsit kedveskednek a rajongóknak. Az EA Access előfizetés után tehát újabb költés nélkül tölthető le a FIFA20.

Az EA Access ott volt az első közott a nagy kiadókat tekinte, akik elindították az előfizetési szolgáltatásukat. Ezen kívül pedig kicsit érdekes ez a része a dolognak, hiszen általában meglepően jó ár-érték aránnyal rendelkezik ez a szolgáltatás, és remek címeket lehet behúzni vagy kipróbálni. Havonta 3,99 fontot kell érte fizetni, ami valljuk be nem egy egetrengető összeg, de lehet egész évre is fizetni, ekkor 19,99 fontot vesz le a rendszer a számlánkról. Ekkor az történik, hogy az előfizető több mint 50 régebbi játékhoz kap - teljes - hozzáférést, ráadásul ebben rendszeresen előfordulnak aktuális, illetve nem olyan régi játékok is, mint például a FIFA20 vagy mint a Battlefield 5, az Anthem és a Plants Vs. Zombik: Battle for Neighbourville, az előző évi sportcímekkel általában a következő kiadás előkészítésekor adják hozzá.

Még van egy egész jó vonzata az EA Access dolognak, hiszen a cég 10% -os engedményt biztosít az összes EA játékhoz és DLC-hez, sőt gyakran a korai hozzáférést is kapnak a játékosok egyes címek esetében.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!