Lekopogjuk, de a Call of Duty stábja mintha legyőzte volna a Warzone csalóit

Lekopogjuk, de a Call of Duty stábja mintha legyőzte volna a Warzone csalóit

Végre elértünk oda a Warzone-ban, hogy a csalók és nem a rendes játékosok sírnak.

Tagadhatatlanul nagy siker a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare és az ingyenes, az MW nélkül is játszható battle royale módja, a Warzone. Persze, ahogy arra számítani lehetett, az egyre növekvő játékosbázissal, egyre több csaló is szaladgált a szervereken.

Hétről hétre rosszabbodott a helyzet, a játékosok pedig egyre elkeseredettebben panaszkodtak. Most viszont úgy tűnik, hogy a játék mögött álló Infinity Ward talált egy egészen jól működő és hatásos módszert a csalók ellen, bevezettek egy egyszerű kétlépcsős hitelesítési rendszert a belépéshez.

Minden játékosnak hozzá kell rendelnie a telefonszámát a Warzone profiljához, belépéskor pedig a jelszavunkon túl egy SMS kódot is meg kell adnunk. Ez egyelőre olyan jól működik, hogy bár csak pár napja került bevezetésre a rendszer, máris elérték azt, hogy a csalók nyíltan panaszkodnak az SMS kódok miatt.

A Warzone Redditen tűnt fel egy kép, ami egy csalókkal teli fórumról származik. Ezen olvashatjuk azt, hogy a szegény, elkeseredett csalók az új belépési rendszerről panaszkodnak, hiszen ha valakit kibannolnak, akkor a profiljával együtt kitiltásra kerül a telefonszáma is, ezzel pedig jócskán megnehezíti az Infinity Ward az újabb profilok létrehozását.

Persze ez a módszer sem garantál 100%-os védelmet a csalókkal szemben, de eddig remekül működik és reméljük, hogy a jövőben is megállja majd helyét a rendszer.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!