Ismét döntetlennel zárta Bo2-es meccsét a magyar válogatott - Nations Cup, 2. forduló

Ismét döntetlennel zárta Bo2-es meccsét a magyar válogatott - Nations Cup, 2. forduló

Mirage a mi pályánk volt és Dust2 is szoros volt, egy hajszálon múlt csak a győzelem.

Vasárnap visszatért a European Nations Cup, a jótékonysági kupa, ahol a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt minden résztvevő ország jótékony célra ajánlja fel a meccsek alatt befolyó összegeket. Mi az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját támogathatjuk, ezt megtehetitek az esport1tv Twitch csatornáján keresztül, vagy akár IDE KATTINTVA is. Nézzük milyen eredménnyel zárták a tegnapi fordulót boditoék!

Ezúttal Észak-Macedónia volt az ellenfelünk, a mi felállásunk pedig annyiban változott, hogy torzsi helyett kory játszott az arbie, coolio, fleav, bodito négyes mellett. Mirage-on kezdtünk, ahol bár a macedónok nyerték meg a pisztolykört, nem sokáig tudhatták magukénak a vezetést.

Két elveszített kör után érkeztünk meg a pályára, onnantól viszont nem nagyon volt megállás. Az első félidőt remekül tudtuk irányítani, egy-két hibát vétettünk csak ellenfeleink ellen, így támadó oldalból, 9-6-os félidőt zártunk.

Mirage második fele már sokkal szorosabbra sikerült, képes volt utolérni minket a macedón válogatott és ezután igazán el sem tudtunk szakadni tőlük. Oda-vissza pattogtak a körök, végül 13-13-nál sikerült megfognunk őket, ez pedig akkora csapás volt a támadó macedón játékosok bankjára, hogy három gyors körrel, 16-13-ra lezártuk az első pályát.

Dust2 volt az összecsapás következő helyszíne, ahol nagyrészt ugyanaz játszódott le, mint Mirage-on. Az első félidő vita nélkül a miénk volt. Habár arról megoszlanak a vélemények, hogy milyen szinten, Dust2-t azért sokan T oldali pályaként könyvelték el magukban, ennek ellenére mi CT-ből tudtuk megnyerni az első félidőt.

Nem volt ugyan akkora előnyünk, mint az első pályán. 8-7-es részeredményt követően ki tudott egyenlíteni ellenfelünk, ezután pedig beindult az az adok-kapok, amit már Mirage-on is láttunk. Mi nem igazán tudtunk egymás után többször is rést ütni a védelmükön, de ők sem tudtak folyamatosan stbail köröket játszani.

Gyakorlatilag úgy vertek meg minket Dust2-n, ahogy mi őket Mirage-on. 13-13-nál elfogyott a pénzünk, nem jött be a force és így a macedónok pályapontját is egy felemás, gyenge vásárlással kellett volna hárítanunk. Nem sikerült és Dust2-t 16-13-as végeredménnyel Észak-Macedónia nyerte meg.

Sorsunk így kérdéses még a csoportban. Két döntetlent játszottunk és bár kettő ponttal vezetjük az A csoportot, továbbjutásunkhoz arra is szükség lesz, hogy Észak-Macedónia és Fehéroroszország döntetlent játsszon majd egymással, ami után a körkülönbségeket kell majd számolnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!