Nézd velünk a DreamHack Masters Spring meccseit!

Nézd velünk a DreamHack Masters Spring meccseit!

DreamHack Masters magyar közvetítés csak az Esport1.hu-n!

Éppen csak hogy véget ért az ESL One: Road to Rio, máris itt az új megmérettetés. Ma kezdődik a tavaszi DreamHack Masters, amit ráadásul a magyar közvetítésen is követhettek majd!

Magabiztos Astralis győzelemmel ért véget a riói Majorért zajló küzdelem első felvonása, de máris itt a lehetőség, hogy a csapatok visszavágjanak a dánoknak. Igaz, ezúttal kikerültek a képből az RMR pontok, a DH versenyén "csak" a dicsőségért és a 260 ezer dolláros összdíjazásért küzdenek majd a csapatok.

Szerencsére most sem maradunk magyar közvetítés nélkül, a már megszokott helyen, a már megszokott kommentátorokkal ezúttal is elhozzuk nektek a legizgalmasabb profi CS:GO meccseket. Most is az európai mérkőzéseket követjük majd végig, bár most ott van a csapatok között a CIS régióból érkező Na'Vi és a Spirit is.

Ha már CIS csapatok, akkor egyszerűen nem mehetünk szó nélkül a Spirit mellett, könnyen lehet, hogy az esemény legnagyobb meglepetései lesznek. Saját régiójukban már régebb óta számolni kell velük, ám mostanában egyre feljebb kúsznak a HLTV összesített ranglistáján is. Szinte hiba nélkül, magabiztosan nyerték meg az ESL One: Road to Rio CIS versenyét, ezzel máris egy lépéssel közelebb kerültek a brazil Majorhöz. Jobb ha belehúz a Na'Vi, mert bár most még ők a legjobb CIS csapat, az IEM Katowice óta rosszabbnál rosszabb eredményekkel zárják a mérkőzéseiket, a Spirit pedig ott lohol a nyomukban.
Az orosz többségű csapaton kívül érdemes lesz még figyelni arra a MAD Lionsra, akik tavaly szinte ugyanezzel a felállással megnyerték a V4 Future Sports Festival CS:GO versenyét, idén pedig ők lettek a FLASHPOINT első szezonjának győztesei.
Ne feledjétek, hogy ma délután 14 órakor kezdődik a gla1ve nélkül játszó Astralis és a Heroic összecsapása, utána pedig 17:30-tól a G2 vs North meccset követhetitek majd az esport1.hu oldalán, ahol minden egyes perc után pontokat is gyűjtötök, amiket aztán jobbnál jobb dolgokra és nyereményjátékokra is elkölthettek a Piacon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!