Elképesztően jól néz ki a PS4 Pro - The Last of Us Part II limitált kiadása

Elképesztően jól néz ki a PS4 Pro - The Last of Us Part II limitált kiadása

A konzol remekül fest, de a játék előrendelésével csak óvatosan.

A Naughty Dog neve a mai napig garanciát jelent a szinte tökéletes videójátékokra. A történetközpontú címek között olyanokat lehet megtalálni, mint az Uncharted sorozat és a The Last of Us első része. Utóbbihoz már készül a folytatás, ami a PlayStation 4 utolsó nagy dobása lehet, mielőtt elérkezik a generációváltás. Az előjelek kicsit aggasztóak, de a legnagyobb rajongók számára nem lehet kérdés, hogy Ellie kalandjainak folytatása kötelező vétel lesz már a megjelenés napján.

A PlayStation 4 Pro The Last of Us Part II limitált kiadása 2020. június 19-én érkezik a boltokba. A borsos árért cserében egyedi külsővel felruházott konzolt és hozzá passzoló DUALSHOCK 4 kontrollert kaptok, amihez természetesen jár a The Last of Us Part II SteelBookba csomagolt teljes változata is. A kézben tartható tartalmak mellett digitális kozmetikai kellékek is részei a különleges csomagnak. A bundle-höz jár egy PS4 dinamikus téma, 6 PSN Avatar, a játék zenéje digitális formában és egy mini art book a Dark Horse jóvoltából. 

Nem lehet panasz erre a különös összeállításra, de videójátékot előrendelni továbbra sem ajánlott. Inkább várjátok meg az első kritikákat és visszajelzéseket, valamint adjatok időt a fejlesztőknek arra, hogy minden egyes hibát javítsanak patchek formájában. A Last of Us második része egyelőre úgy néz ki, hogy kizárólag PlayStation konzolokra érkezik, de az év elején felröppentek olyan pletykák, hogy akár PC-re is megjelenhet a program

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



PC-s vagy konzolos vagy?

  • 73 %
  • 0 %
  • 27 %