Hirdetés

Május 28-ig ingyenes az Epic Games Store-ban a Civilization VI!

Ezúttal is nagyon durván odapakolt az Epic Games Store, a Civilization VI-ot lehet egy héten keresztül ingyen behúzni náluk.

Hirdetés

A körökre osztott stratégia műfaja sokakat eltántorít attól, hogy odaüljenek a gép elé. Ők hatalmas hibát követnek el, ugyanis néhány alkotás kifejezetten kötelező darabnak minősül minden gamer számára. A legendás Heroes of Might & Magic sorozat mellett talán a Civilization a legismertebb ebben a kategóriában, aminek hatodik részét most ingyen tölthetitek le az Epic Games Store oldaláról.

A játékot a heti akciós címek helyén találjátok meg, ami azt jelenti, hogy május 28-án 17:00-ig van időtök arra, hogy berakjátok a kosaratokba, ha rendelkeztek kétfaktoros hitelesítéssel.

Civilization VI

Már az alapverzió is parádés, rengeteg nemzet közül válogathattok, hogy meghódítsátok vele az egész bolygót. Az történeti korszakokon átívelő kalandban akár Hunyadi Mátyással is játszhattok, azonban ehhez a Gathering Storm kiegészítő szükséges, amiért azonban már valódi pénzt kell letennetek az asztalra. A kereskedés, háborúzás és diplomáciai kapcsolatok építése mellett érdemes figyelni a gazdaságra és a népességre is, ami végtelen újrajátszási lehetőséget biztosít. Egyedül vagy mutliban is hatalmas élményt nyújt, ne szalasszátok el ezt a lehetőséget.

Mivel a Civilization VI már biztosan előkerült a pletykált címek közül, ezért óriási az esély arra, hogy a Borderlands The Handsome Collection és az ARK Survival Evolved is elérhető lesz hamarosan ingyen a Store-ban.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hun_hetek 9 napja
  Már szedem is lefele.
  0 0 Válasz
 • Bazsiii 9 napja
  .
  0 0 Válasz
 • Valynn 7 napja
  jöhet is
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?