Hamarosan megérkezik Steamre a Sea of Thieves

Hamarosan megérkezik Steamre a Sea of Thieves

A Microsoft Store példányok tulajdonosai számára lehetnek kellemetlen meglepetések.

Több, mint két éve jelent meg a Sea of Thieves a Microsoft Store-ban, azonban a kalózkodást eddig nem lehetett más platformon űzni. Egészen eddig, ugyanis a Rare fejlesztőcsapat bejelentette, hogy június 3-án Steamen is megvásárolható lesz a sikerjáték. A döntés oka egyszerű, szeretnék, hogy a PC-s közösség még nagyobb hányada tapasztalhatná meg, milyen jó érzés kihajózni a hatalmas tengerekre, miközben egy kalózzászló lebeg a hajó árbocán. 

Üröm az örömben, hogy a Microsoft Store-ban megvásárolt játékok után nem jár automatikusan a steames verzió, vagyis mindenkinek újra meg kell vásárolnia a világ legnagyobb videójátékos platformján a Sea of Thievest, ha onnan szeretné azt elindítani. Az eddig elért szintek, megszerzett zsákmányok és egyedi kozmetikai tartalmak természetesen megmaradnak függetlenül attól, hogy melyik verziót nyitotta meg a gamer. Ebből fakad, hogy a Steam achievementek is járnak az előrehaladás után, nem nulláról kell kezdeni ezek gyűjtögetését. 

A Microsoft egyik legsikeresebb IP-jával rengeteg játszanak a mai napig, ami annak is köszönhető, hogy a Rare folyamatosan bővíti az end game fázisban elérhető tartalmakat, valamint mindig vannak újabb és újabb megszerezhető csecsebecsék, amik kihívás elé állítják a veteránokat is. A Steamen egyelőre még "hamarosan érkezik" státuszban van a Sea of Thieves, de a júniusi dátum biztosra vehető. A teljes ár borsos lesz (40 € ~ 14 000 Ft), de egy multiplayer kalandért általában ennyit szoktak elkérni a nagyobb kiadók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Sea of Thievesszel?

  • 6 %
  • 6 %
  • 6 %
  • 50 %
  • 31 %