Szétesett a Griffin, Tarzan Kínában köthet ki

Szétesett a Griffin, Tarzan Kínában köthet ki

A két játékos kiválásával gyakorlatilag megszűnt létezni az LCK tavalyi alapszakaszgyőztes csapata.

Hatalmas meglepetésre a 2019-es tavaszi és nyári szezon alapszakaszát is a Griffin csapata zárta az élen. A Sword, Tarzan, Chovy, Viper, Lehends ötös átgázolt az egész mezőnyön, azonban az utolsó pillanatokban mindig megremegtek a kezek. A Spring és a Summer Split rájátszásának döntőjében jött Faker és az SKT T1, majd 0-3-mal és 1-3-mal kellett lekullogniuk a színpadról Tarzanéknak. A világbajnokságon sem jött ki számukra a lépés, bár a G2 Esports csoportjából sikeresen továbbjutottak az első helyen, de a playoff első körében rögtön megálljt parancsolt nekik az akkori címvédő. A negyeddöntős helyezésnél sokkal több volt ebben az ötösben, azonban a botrányok és az átigazolások teljesen szétzúzták a klubot.

Az LCK 2020-as tavaszi szezonjában az utolsó helyre csúszott vissza a Griffin, a bennmaradásért kellett megmérkőzniük egy promotion minitornán. Valószínű nem okoz meglepetést nektek, hogy a SANDBOX Gaming sima 0-2-vel kiejtette a Griffint, ezzel eldőlt, hogy a másodosztályban folytathatják Swordék. Ucal, Untara és Viper május 17-én lépett le, május 21-én Tarzan és WADID is követte őket. Már csak Sword maradt a 2019-es "ezüstcsapatból", az ő szerződése 2021. november 15-én jár le. Hogy mi lesz Tarzan sorsa? Az elképesztően tehetséges jungler valószínűleg az LPL-ben folytathatja pályafutását, legalábbis Doinb erre utalt egyik közvetítésében.

Már belegondolni is rémisztő, hogy mire lehet képes, ha összeáll a Tarzan, Doinb, Khan koreai tengely, de ha Tarzan mégsem a FunPlus Phoenixnél folytatja, akkor sem kell kétségbe esni a regnáló világbajnoknak, mivel ott van nekik Tian.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te követted 2019-ben a Griffin meccseit?

  • 26 %
  • 42 %
  • 16 %
  • 16 %