"Rengeteg dolog történik csapaton belül, amelyekre a tagokon kívül senkinek semmi rálátása" -kolor

Mindenkit a Salamander ás Aaron sztorija tart lázban.

Óriási meglepetésként ért szinte mindenkit, hogy a hétvégén Aaron kikerült a Salamander kezdő ötöséből. Nagyon sokat játszik mostanában a csapat, voltak hibák, voltak nagy előnyből elbukott meccsek, legtöbbünket mégis váratlanul érte a hír.

Hát még az, amiket Aaron írt TwitLonger bejegyzésében. Elmondása szerint nem igazán tudja hova tenni a csapat döntését, hiszen bár tisztában van a hibáival, szerinte a csapat nem volt segítségére azok kijavításában. 

Ezután jött coolio, aki a saját Twitch csatornáján mesélt kicsit a döntés körülményeiről és főleg arról, hogy mennyire nem ért egyet Aaron szavaival. A hazai CS:GO közösség persze azonnal felrobbant, megjelentek a trollok, megjelentek a divatból becsmérlők és a szándékos rosszakarók is.

Velük valószínűleg a Salamander sem foglalkozik, aki pedig tényleg szeretne valamire való véleményt formálni, annak jobb ha a két vélemény között keresi az igazságot. Óvatosságra és gondolkodásra int kolor is, aki a saját Facebook oldalán írta ki magából a véleményét.

"(...) Van egy hat fős csapat, ahol mindenkinek van saját véleménye és ezekből áll majd össze végül a csapat döntése. Így döntöttek a fiúk, biztos meg volt rá az okuk. Hogy ez egy jó vagy rossz döntés volt-e, az majd a jövőben kiderül. Addig is tiszteletben kell tartanunk a játékosok döntését. Ők egész nap együtt játszanak, másfél év nagyon hosszú idő. Rengeteg dolog történik egy csapaton belül ennyi idő alatt, amelyekre a csapattagokon kívül senkinek semmi rálátása.(...)"

Ahogy kolor is mondta, idővel kiderül majd, hogy jól döntött-e a Salamander. Addig is továbbra is parádés összecsapásokra számíthatunk a mérkőzéseiken, egy ideig viszont flashel a soraik között, nem pedig Aaronnal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A borítóhoz használt képek forrása: facebook.com/SalamanderGG/ és facebook.com/kolorCS/

Kövess Minket!