Hirdetés

"Rengeteg dolog történik csapaton belül, amelyekre a tagokon kívül senkinek semmi rálátása" -kolor

Mindenkit a Salamander ás Aaron sztorija tart lázban.

Hirdetés

Óriási meglepetésként ért szinte mindenkit, hogy a hétvégén Aaron kikerült a Salamander kezdő ötöséből. Nagyon sokat játszik mostanában a csapat, voltak hibák, voltak nagy előnyből elbukott meccsek, legtöbbünket mégis váratlanul érte a hír.

Hát még az, amiket Aaron írt TwitLonger bejegyzésében. Elmondása szerint nem igazán tudja hova tenni a csapat döntését, hiszen bár tisztában van a hibáival, szerinte a csapat nem volt segítségére azok kijavításában. 

Ezután jött coolio, aki a saját Twitch csatornáján mesélt kicsit a döntés körülményeiről és főleg arról, hogy mennyire nem ért egyet Aaron szavaival. A hazai CS:GO közösség persze azonnal felrobbant, megjelentek a trollok, megjelentek a divatból becsmérlők és a szándékos rosszakarók is.

Velük valószínűleg a Salamander sem foglalkozik, aki pedig tényleg szeretne valamire való véleményt formálni, annak jobb ha a két vélemény között keresi az igazságot. Óvatosságra és gondolkodásra int kolor is, aki a saját Facebook oldalán írta ki magából a véleményét.

"(...) Van egy hat fős csapat, ahol mindenkinek van saját véleménye és ezekből áll majd össze végül a csapat döntése. Így döntöttek a fiúk, biztos meg volt rá az okuk. Hogy ez egy jó vagy rossz döntés volt-e, az majd a jövőben kiderül. Addig is tiszteletben kell tartanunk a játékosok döntését. Ők egész nap együtt játszanak, másfél év nagyon hosszú idő. Rengeteg dolog történik egy csapaton belül ennyi idő alatt, amelyekre a csapattagokon kívül senkinek semmi rálátása.(...)"

Ahogy kolor is mondta, idővel kiderül majd, hogy jól döntött-e a Salamander. Addig is továbbra is parádés összecsapásokra számíthatunk a mérkőzéseiken, egy ideig viszont flashel a soraik között, nem pedig Aaronnal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A borítóhoz használt képek forrása: facebook.com/SalamanderGG/ és facebook.com/kolorCS/

Hirdetés
11 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Olvastam kolor bejegyzését facebook-on igaza van és sajnálnám ha itt ilyen érzelmek döntenének, olvastam olyan kommentet is, hogy akkor majd Áron bátyja megvonja a fizut meg ilyenek ez nem lenne profi szerintem én Áront sajnálom de Salamandernek is gl!
  0 0 Válasz
  • Sziky 1 hónapja conyfps
   Ez nem profiság kérdése. Bármilyen szponzor felmondhatja az együttműködést akárkivel, ha azt látják h nem jó amit csinálnak, ha mér nem fűződik hozzá érdekük stb.
   0 0 Válasz
   • conyfps 1 hónapja Sziky
    Persze én ezt értem de azér a Sala a legjobb magyar csapat és lehet még jobb lesz Áron forgatásával de egyenlőre ezt nem tudni és nagy hibának tartanám ha az érzelmek miatt mondaná fel a teammel a szerződést a szponzor
    0 0 Válasz
 • taizunhun 1 hónapja
  Végre valaki
  0 0 Válasz
 • esportanyu 1 hónapja
  Úgy látom Sziky, hogy neked is sikerült kivenned a lényeget a posztból, úgy mint Hussarnak...
  0 0 Válasz
  • Sziky 1 hónapja esportanyu
   Mert mi a gond a kiragadott idézettel? Szerintem igaza van.
   0 0 Válasz
 • moo 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • pexi 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  furcsa ez, sztem egy ideig leáll a sala szárnyalása
  0 0 Válasz
  • conyfps 1 hónapja hun_hetek
   Nem tudni előre
   0 0 Válasz
 • csgomatthew 1 hónapja
  ...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?