Olofmesiter szünetet tart, de a FaZe már meg is találhatta az utódját

Olofmesiter szünetet tart, de a FaZe már meg is találhatta az utódját

Már ma délután is beugróval játszik majd a FaZe.

Május utolsó előtti hétvégéje a játékoscserékről szólt, kispadra került Aaron a Salamandernél, a Virtus.pro csapatánál Mareks “YEKINDAR” Galinskis váltja bustert és a tier1 sem úszta meg. Olofmeister bizonytalan időre leteszi az egeret.

A 28 éves svéd legenda fáradtságra hivatkozva vonul egy kis pihenőre, hogy aztán újult erővel, új motivációkkal térhessen majd vissza. Tehát szó sincs visszavonulásról, pusztán egy pihenőről, amihez hasonló már megesett oloffal 2018-ban is.

Az ESL One: Road to Rio után a nyári cs_summit 6. felvonásán kerülnek majd képbe újra az RMR pontok, ha ott olof nélkül játszik majd a FaZe, akkor kénytelenek lesznek elbúcsúzni eddigi pontjaik 20%-ától. Addig is várnak viszont mérkőzések a csapatra, ma délután például a DreamHack Masters Spring keretei között kezdik meg szereplésüket.

Egyelőre még bizonytalan, hogy ki lesz a csapat ötödik játékosa a meccsen, ám pletykák már vannak arról, hogy ki helyettesítheti olofmeistert. Aurimas "Bymas" Pipiras lehet a csapat, illetve NiKo kiszemeltje, hiszen ő volt az, aki már egy tavalyi interjújában is felhívta a figyelmet a srácra, mondván elképesztő amit Bymas az FPL-ben művel.
Legkésőbb ma délután biztosan kiderül, hogy valóban Bymas lesz-e a FaZe beugrója. Délután 2 órakor kezdődik majd a fnatic és a Spirit összecsapása, utána pedig a FaZe lép majd pályára, a GODSENT ellen. Természetesen mindkét meccset élőben követhetitek majd az Esport1.hu-n.

UPDATE

Az eredeti cikk publikálása óta bejelentette a FaZe, hogy valóban Bymas lép majd pályára a csapat színeiben. Egyelőre viszont még csak a mai GODSENT elleni meccsről van szó, ha nem válik be, akkor nem biztos, hogy megtartják őt egészen addig, amíg olof vissza nem tér.

A FaZe mai felállása a GODSENT ellen:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Marcelo "coldzera" David
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Aurimas "Bymas" Pipiras (beugró)
  • Janko "YNk" Paunović (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!