Már Donald Mustard is az Agency területén van, napok maradtak csak az eventig

Már Donald Mustard is az Agency területén van, napok maradtak csak az eventig

Szombat este ismét valami különleges történik a Fortnite szigetén.

Most már hivatalos, május 30-án, szombaton, este 8 órakor az Epic Games újabb különleges műsort hoz el a Fortnite játékosoknak, ezúttal a sztorivonal megy tovább egy újabb in-game eseménnyel. A visszaszámláló a hétvége folyamán megjelent a játékban, ezúttal a menüben tekinthetjük meg.

További érdekesség, hogy az Epic Games kreatív igazgatója, Donald Mustard is újfent módosította tartózkodási helyét a Twitter fiókján, ami nála már egy bevett szokás az eventek előtt. Különösen a 9. és 10. szezon eseménye előtt volt nagyon érdekes ez a tevékenység tőle, ugyanis még azelőtt írta ki a tartózkodási helyét, hogy a folyamat beindult volna, ezáltal a játékosok spekulálhattak az események körülményeiről. Most nem meglepő módon az Agency területén tartózkodik:

Minden bizonnyal rengeteg emberben ott motoszkált a kérdés, hogy mi is fog történni szombat este, egyelőre viszont csak homályos leakek, bátor tippelgetés vannak, amelyekbe nem mennénk bele mélyebben, az viszont biztos, hogy a Doomsday Device nevű eszköz be fog kapcsolni, az Agency körüli nyílások már valamelyest be is kapcsoltak.

A hét folyamán valószínűleg további felvezető aktivitásokat élesít az Epic Games, szombat este 20:00-kor pedig jön a szezon fináléja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!