Hirdetés

Már Donald Mustard is az Agency területén van, napok maradtak csak az eventig

Szombat este ismét valami különleges történik a Fortnite szigetén.

Hirdetés

Most már hivatalos, május 30-án, szombaton, este 8 órakor az Epic Games újabb különleges műsort hoz el a Fortnite játékosoknak, ezúttal a sztorivonal megy tovább egy újabb in-game eseménnyel. A visszaszámláló a hétvége folyamán megjelent a játékban, ezúttal a menüben tekinthetjük meg.

További érdekesség, hogy az Epic Games kreatív igazgatója, Donald Mustard is újfent módosította tartózkodási helyét a Twitter fiókján, ami nála már egy bevett szokás az eventek előtt. Különösen a 9. és 10. szezon eseménye előtt volt nagyon érdekes ez a tevékenység tőle, ugyanis még azelőtt írta ki a tartózkodási helyét, hogy a folyamat beindult volna, ezáltal a játékosok spekulálhattak az események körülményeiről. Most nem meglepő módon az Agency területén tartózkodik:

Minden bizonnyal rengeteg emberben ott motoszkált a kérdés, hogy mi is fog történni szombat este, egyelőre viszont csak homályos leakek, bátor tippelgetés vannak, amelyekbe nem mennénk bele mélyebben, az viszont biztos, hogy a Doomsday Device nevű eszköz be fog kapcsolni, az Agency körüli nyílások már valamelyest be is kapcsoltak.

A hét folyamán valószínűleg további felvezető aktivitásokat élesít az Epic Games, szombat este 20:00-kor pedig jön a szezon fináléja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • taizunhun 1 hónapja
  Imádom ezt a céget
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  király várom már
  0 0 Válasz
 • Vike 1 hónapja
  Szuper lesz
  0 0 Válasz
 • 2005Jenci 1 hónapja
  Ott leszek????
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?