2,5 éve nem láttuk, most visszatért az Item Shopba a Fortnite egyik legritkább skinje

2,5 éve nem láttuk, most visszatért az Item Shopba a Fortnite egyik legritkább skinje

A Recon Expert kinézet egy új style-jal ismét bárki számára megvásárolható.

A Fortnive v12.60-as frissítése egy alternatív módon is felkavarta az állóvizet a közösségnél, ugyanis az adatbányászok információi szerint egy nagyon-nagyon (tényleg nagyon régen látott skin), a Recon Expert visszatérhet az Item Shopba. Nos, az elmélet többet nem elmélet, a Recon Expert egy kalap nélküli formával kiegészülve ismét megvásárolható.

A skint még az első szezon során adta ki az Epic Games, utoljára 2017 őszén láthattuk az Item Shopban, ennek köszönhetően pedig egészen mostanáig az egyik legritkább skinnek számított. Az csak a hab tortán, hogy a Fortnite ekkor még a nagy népszerűség-robbanása előtt állt, tehát alapból kisebb bázis volt az, akik skineket vásároltak.

Az outfit 1200 Vbuckot kóstál, így ebből a szempontból átlagos ajánlatnak mondható. Fontos megjegyezni, hogy a skin sosem volt szezon exkluzív, így az Epicet nem kötötte semmilyen (egyébként maga által alkotott) szabály arra vonatkozóan, hogy mikor értékesítheti ismét.

A legnagyobb csapást most egyértelműen azok a fiókok szenvedik el, amik magas értéket képviseltek pusztán azért, mert volt rajtuk Recon Expert, de ez bizony az Epic szemszögéből édes mindegy, hiszen az irányelveik szerint egyébként is tilos a fiókokkal kereskedni.

Te megveszed a Recon Expert kinézetet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed a Recon Expert kinézetet?

  • 5 %
  • 3 %
  • 46 %
  • 46 %