Június 4-ig ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection brutális csomagja

Június 4-ig ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection brutális csomagja

Több tízezer forintot spórolhattok ezzel a limitált ajánlattal.

Folytatódik az Epic Games Store őrült nagy sorozata, a Grand Theft Auto V és a Civilization VI után ismét egy AAA kategóriába eső játékot adnak ingyen minden felhasználójuknak. A Borderlands 2-t és Borderlands: The Pre-Sequelt tartalmazó Borderlands: The Handsome Collection egy héten keresztül teljesen ingyen tölthető le az egyre népszerűbb, videójátékokat forgalmazó webáruházból. 

Borderlands: The Handsome Collection

Az első részt képes volt továbbfejleszteni a Gearbox Software, nem véletlen vívták ki a kritikusok és a rajongók tiszteletét a számozott folytatással. A Borderlands 2 gyakorlatilag minden elvárásnak képes megfelelni a mai napig. Egyszerre pörgős és akcióban gazdag, van egy izgalmas története, amikből a fordulatok sem hiányozhatnak, szerethetőek a hősei és rengeteg, de tényleg rengeteg loot található a ládákban és ellenfeleknél. A humorfaktort is feltekerték a maximumra, azonban a legjobb, ha nem egyedül, hanem többed magaddal vágsz neki Pandora felfedezésének. Akár négyen is játszhattok vele egyszerre, sőt ha végigtoltátok a zseniális DLC-kkel együtt, akkor azonnal belevethetitek magatokat a The Pre-Sequel címet viselő folytatásba, ami igazából egy előzményrész.

Borderlands: The Handsome Collection ingyenes megvásárlására egy hét áll rendelkezésetekre, június 4-én 17:00-kor lecserélődik a "mystery game". Egyelőre az Epic Games nagyon titkolózik, hogy mi lehet a következő játék, amit ingyenesen adnak a kétfaktoros hitelesítéssel megerősített felhasználók számára, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy az ARK: Survival Evolved vár rátok a Borderlands: The Handsome Collection után.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Borderlands játékod?

  • 0 %
  • 32 %
  • 10 %
  • 10 %
  • 0 %
  • 48 %