Galadriel és Hela megszemélyesítője is feltűnik a Borderlands filmben

Galadriel és Hela megszemélyesítője is feltűnik a Borderlands filmben

A pletykák igaznak bizonyultak, Hollywood egyik legismertebb színésznője tűnik fel a Borderlands filmben.

Valószínű a legtöbb filmrajongó a Gyűrűk Ura feldolgozások Galadrieljeként, valamint a Thor: Ragnarok Helájaként ismeri fel Cate Blanchettet, azonban az 51 éves színésznő már két Oscar-díjat (2014 - Blue Jasmine, 2005 - The Aviator) is bezsebelt hosszú karrierje során. Hollywood egyik legismertebb és legsikeresebb művésznője ezúttal a Borderlands filmadaptációjában tűnik majd fel.

Már hónapokkal ezelőtt elkezdtek arról pletykálni, hogy Blanchett szerepet kaphat az Eli Roth által rendezett Borderlands filmben. Az ausztrál hölgyet végül tényleg megkereste a Lionsgate, aki természetesen igent mondott a felkérésre.

"Szerencsésnek mondhatom maga, hogy a zseniális Cate Blanchett szerepelni fog a Borderlandsben. Korábban már nagyszerűen tudtunk együtt dolgozni A végzet órájának (The House with a Clock in Its Walls) regényfeldolgozásában, úgy gondolom, hogy nem létezik számára olyan szerep, amit ne tudna eljátszani. Drámából a vígjátékba és most az akcióba, Cate minden jelenetet dalra tud fakasztani." - nyilatkozta Eli Roth.

A Borderlands világának rengeteg karaktere közül Lilithet kapja meg Cate Blanchett, ami garancia arra, hogy az egyik legfontosabb hős jelentei sziporkázóak lesznek.

Egyelőre még előkészületi szakaszban jár a Borderlands film forgatása, ami azt is jelenti, hogy megtippelni sem lehet mikor érkezhet meg a mozikba a rajongók hadai által várt feldolgozás.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!