Kubu Hollandiában folytatja pályafutását, cél az EU Masters

Kubu Hollandiában folytatja pályafutását, cél az EU Masters

A magyar LoL válogatott felső ösvényese Spanyolországból "költözik" Hollandiába.

Minden régióban véget értek a tavaszi szezon küzdelmei, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is elkezdődött a nyári split előtti átigazolási időszak. A legmagasabban rangsorolt magyar játékosok közül Kubu már meg is találta új csapatát, a holland ligában folytatja a magyar League of Legends válogatott felső ösvényes játékosa.

Néhány hónappal ezelőtt még az eMonkeyz csapatának mérkőzésein szurkolhattatok Kubunak, azonban a győzelmek elkerülték a spanyol csapatot. 3-15-ös eredménnyel zárták az LVP SLO 2020 Spring Splitjét, ennek köszönhetően az utolsó hellyel kellett beérniük. A váltás egyértelmű volt Kubu számára, aki nagyobb terveket szövöget.

Kubu: "A tervem nem lenne más, mint megnyerni a holland ligát, és kijutni az EU Mastersre, ezt várja el a csapat is. Azért a Team THRLL, mert ez volt a lehető leghosszabb szerződéssel járó ajánlat, és így a legtöbb pénzzel is, de volt megkeresésem és ajánlatom például az LCL-ből (orosz liga -szerk.) és az LVP-ből (spanyol liga - szerk.) is."

Az előző szezont a harmadik helyen zárta a THRLL, ezért egyértelműen esélyesek arra, hogy nyáron az első helyért legyenek harcban. Kubu tapasztalata és tudása sokat hozzátehet a csapat teljesítményéhez, remélhetőleg bluerzor és Meight mellett az ő neve is ott szerepel majd az EU Mastersbe bejutott ötösök valamelyikében.

A holland liga indulásáig még van egy kis idő hátra, de addig is szurkoljatok Kubunak, vele együtt a magyar válogatottnak a #StayHome European Nations Cup egyenes kieséses szakaszában!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!