Izrael ellen küzd meg ma este a magyar LoL válogatott a rájátszás első körében

Izrael ellen küzd meg ma este a magyar LoL válogatott a rájátszás első körében

Papíron nem a magyarok az esélyesek, de bármi megtörténhet egy Bo3-ban.

Hatalmas küzdelmek után jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba a magyar LoL válogatott#StayHome European Nations Cup jótékonysági tornán. A negyeddöntőktől minden összecsapás Bo3-ban kerül megrendezésre, ami talán kedvez is Sk1inzoréknak, akik köztudottan kiválóan teljesítenek ilyen rendszerben, elég csak a K&H MNEB S2 bajnoki címvédésre gondolni. A magyar idézők ellenfele az az izraeli válogatott lesz, akik 3-0-val könnyedén megnyerték csoportjukat.

A Kubu-Paresz-Sk1nzor-BENZZ-geller ötösre ezúttal egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapat vár, akik garantáltan nagyobb ellenállást fejtenek majd ki, mint a magyar legutóbbi két ellenfele, az ukrán és a belga válogatott. Az alsó ösvényen egykori ASUS ROG Elite és eMonkeyz játékosokra kell készülni Pareszéknek, a többi ösvényen Diamond teteje - Master szintű ellenfelek várnak rájuk. A mutatott játék alapján nem a magyarok a fő esélyesei a Bo3-nak, de ezek csak az előjelek, amikből nem szabad komoly következtetéseket levonni. Kubu megtalálta új csapatát, a Team Plague játékosainak nem kell már megosztani a figyelmüket, ugyanis búcsúztak az EBL S7-től, ami azt jelenti, hogy maximálisan koncentrálhat a válogatott a Nations Cup további fordulóira.

A közvetítést ezúttal is magyar nyelven, élőben követhetitek az Esport1.hu weboldalán, valamint az Esport2tv Twitch csatornán. 

Jótékonykodni az egész #StayHome European Nations Cup ideje alatt tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!