Gubi vs gabesson - A Gáborok csatájával kezdődik ma este a K&H MNEB CS:GO rájátszása

Gubi vs gabesson - A Gáborok csatájával kezdődik ma este a K&H MNEB CS:GO rájátszása

Nem sokan gondolták volna, a BEE mégis bejutott a rájátszásba. Itt vannak és első ellenfelük az a Genesis, akik ellen korábban kétszer is nyerni tudtak már.

Ma már megnéztük, hogy kik voltak az alapszakasz legjobbjai, de ami talán még fontosabb, az az esti meccs. Ma jön még csak a K&H MNEB CS:GO ligájának a java, kezdődik a rájátszás, méghozzá a második szezon legjobb hat csapatával. Elsőként rögtön két olyan csapat összecsapásán szurkolhatunk, akik az alapszakasz alatt is rendkívül izgalmas meccseket játszottak.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs Genesis Gaming

Talán sokak meglepetésére, de ott van a legjobbak a BEE is. Ahogy azt a mérkőzéseiken láttuk, gubi és ultra rengetegszer cipelte hátán a csapatot, a rájátszásban ez viszont már nem biztos, hogy elég lesz. Bo3-ban sokkal precízebben kell működnie a csapatnak, nem hagyatkozhatnak az egyéni megmozdulásokra. Ugyanakkor az nem rossz előjel, hogy az ellen a Genesis Gaming ellen játszanak, akiket az alapszakasz alatt kétszer is megvertek. Mirage-on és Dust2-n is erősebb volt a BEE, amiket nagy eséllyel ma este is látunk majd, hiszen ez a két pálya eddig nagyon népszerű volt a csapatok között.
Könnyen elképzelhető, hogy mindenki megnyeri a saját pályáját, aztán jöhet a decider, amit szinte lehetetlen megtippelni. Persze Inferno tűnik a legvalószínűbbnek, de egyik alakulat sem játszott rajta túl sokat, benne van a pakliban, hogy egy meglepetés Nuke vagy akár Vertigo lesz a meccs harmadik helyszíne.

Egyik ötös sem volt túl magabiztos az alapszakasz alatt, de vajon sikerül-e gubiéknak újra a lehetetlen? Két Bo1 után el tudják-e kapni a Genesis Gaminget Bo3-ban is? Mindenképpen tartsatok velünk ma este is 18:30-tól és szurkoljatok kedvenceiteknek a K&H MNEB CS:GO rájátszásának első fordulójában!

Kövess Minket!