A statisztika királyai - Ők voltak a K&H MNEB CS:GO alapszakasz legjobbjai

A statisztika királyai - Ők voltak a K&H MNEB CS:GO alapszakasz legjobbjai

A ma kezdődő rájátszás előtt vessünk még egy pillantást az alapszakasz 14 fordulójának legjobb játékosaira.

Őrületes hetek vannak mögöttünk és a magyar CS:GO legjobb játékosai mögött. 14 fordulón keresztül küzdött a Salamander, a WiLD, a Budapest Five, a Genesis Gaming, a Békéscsabai E.E., a GIWU, a KmK és az LvL UP, hogy a legjobb hat között végezzenek az alapszakaszban és továbbjussanak a rájátszásba.

Egészen az utolsó meccsig nyitott volt még a rájátszás tabellája, végül a GIWU nem tudta kiharcolni magának a döntetlent sem a WiLD ellen, így a békéscsabai ötös jutott tovább. Ma pedig már kezdetét is veszi a top6 küzdelme, innen már Bo3-as meccseken kell bizonyítania a csapatoknak és nincs lehetőségük hibázni, a mérkőzések vesztesei kiesnek a K&H MNEB CS:GO ligájának második felvonásából. Nézzük most meg, hogy ki volt az alapszakasz legjobb játékosa, ki lőtte a legtöbb fejest és ki volt az, aki még 1vX helyzetekben is nehezen volt elkapható.

A statisztika királyai

Nem hisszük, hogy sokaknak meglepetést okoz az, hogy torzsi volt az alapszakasz legjobb játékosa. Ő volt az egyetlen, aki 2.0 fölötti K/D aránnyal végzett, a legjobb volt a körönkénti killek számában, de kiemelkedő volt a játéka sok más tekintetben is. Ő lőtte a harmadik legtöbb nyitófraget és a megnyert 1vX helyzetek tekintetében is az öt legjobb játékos között végzett.

az alapszakasz legmagasabb K/D arányát elért öt játékosa

Az ex-Salamander játékosai egyébként kiemelkedőt alkottak, szinte minden kategóriában a legjobbak között voltak, általában nagy előnnyel a többiek előtt. Persze voltak mások is, akik meg tudták villogtatni tudásukat, crk például 18 clutch helyzetet nyert meg az alapszakasz alatt, amivel magasan ő a legjobb a kategóriában. Ahogy a fejlövések arányában is a legjobbak között van a WiLD játékosa, 14 forduló alatt azonban kory lőtte a legtöbb fejest.

az alapszakasz öt legjobb fejlövési aránnyal rendelkező játékosa

Általánosságban elmondható, hogy bár nem teljesítettek rosszul a fiatal játékosok, azok akiket korábban nem igazán láttunk a magyar CS legjobbjai között, a rutin és az évek most is kifizetődött. Az alapszakasz legerősebb játékosa címért folyó harcban olyan neveket találunk még, mint Camper, aki őrületes nyitókat lőtt szinte minden meccsen, remek a K/R vagyis a körönkénti killek aránya és a megnyert clutch helyzetekben is az élen járt.

az alapszakasz öt legtöbb nyitó fragjével rendelkező játékos

De nem mehetünk el szó nélkül többek között fleav, arbie és BARCODE mellett sem. Mindhárman kiemelkedő statisztikákkal bírnak több kategóriában is. Az alapszakasz 20 legjobb játékosa közül mégis torzsi volt az, aki magasan a kiemelkedett a többiek közül, egyszerűen elképesztő volt, amit a fiatal AWP-s pakolt a meccsek alatt.

Ma este viszont már a Békéscsabai E-sport Egyesületé és a Genesis Gamingé lesz a főszerep. A meccs már Bo3-as formátumban zajlik majd, a hibák pedig nem férnek bele. Tartsatok velünk ma este is, 18:30-tól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!