Ingyenes lesz a megjelenés napján a Total War Saga: Troy

Ingyenes lesz a megjelenés napján a Total War Saga: Troy

Az exkluzivitásnak ára van, de a felhasználók igazán örülhetnek ennek.

Hivatalosan is bejelentette a SEGA európai stúdiójának első embere, hogy a legújabb Total War játékot minden Epic Games felhasználó teljesen ingyen töltheti le a megjelenéstől számított 24 órán keresztül. Természetesen a Total War Saga: Troy örökre meg is marad, ezért mindenképp véssétek fel a naptárba az indulás napját.

A közösségi médiába posztolt hivatalos bejelentés alapján a görögök és trójaiak háborúzásait feldolgozó stratégiai videójáték 2020. augusztus 13-án, csütörtökön kerül fel az Epic Games Store virtuális polcaira. Ezért a páratlan ajánlatért egyetlen dolgot kell csak elviselnie a rajongóknak, hogy a SEGA újabb tripla A-s programja csak és kizárólag az EGS platformján lesz beszerezhető. Az exkluzivitás egészen egy éven keresztül tart, vagyis 2021 augusztusában vásárolhatjátok meg más platformokon a TWS: Troyt.

Egy kérdés-felelet topicban kitértek a fejlesztők arra, hogy szeretnék a jövőben, hogy minden további Total War játék megjelenjen majd Epicen. Az exkluzivitásról szóló szerződés kizárólag csak a Troyra és csak egyetlen évre vonatkozik. Megemlítették azonban azt is, hogy nincs tervben a steames és epic gameses verziók összekötése, vagyis nem lehet majd közösen játszani az eltérő webáruházakban vásárolt példányokkal. Utolsó gondolatként kitértek arra, hogy bármilyen ellenségesek is a játékosok érzései az Epic Games Store-ral kapcsolatban, ezeket tartsák meg maguknak és ne kezdjék el a céget, valamint annak alkalmazottjait támadni a döntés miatt. A Troy exkluzivitása kőbe vésett dolog, akkor sem változik meg, ha lejáratják emiatt a Creative Assemblyt és a Segát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valamelyik Total War játékkal?

  • 46 %
  • 4 %
  • 50 %
Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.