3 ingyenes játékra csaphattok le a 2020-as nyári vásár keretein belül

3 ingyenes játékra csaphattok le a 2020-as nyári vásár keretein belül

Méltó módon ünnepli a nyári vásárt a CD Projekt Red saját webáruháza.

A Good Old Games, azaz GOG mára már az egyik legfontosabb online videójátékokkal kereskedő áruház lett, ami főleg azoknak nyújt alternatívát, akik DRM-free és/vagy régi címeket keresnek. A 2020-as Summer Sale már javában dübörög, de a CD Projekt Red saját áruházában csak most kezdett el igazán forrósodni a hangulat, ugyanis az ingyenes játékokat tartalmazó gyűjteménybe felkerült újabb három program.

Ascendant

A 2014-es indie platformer szürreális ellenségei komoly kihívást állítanak még a gyakorlott játékosok számára is. Szerencsére nektek is lesz a tarsolyotokban néhány hasznos képesség, nem véletlen egy félisten a főszereplő. Az újrajátszási faktor kifejezetten magas, mivel új kihívások rátok, ha szeretnétek a legelejétől újrakezdeni az egész kalandot a.

Delores

A Thimbleweed Park az Epic Games Store-on korábban már ingyenesen megvásárolható volt, azonban a Delores néven futó spinoffot nem csapták mellé. Csak egy rövid vakációra utazik vissza a Parkba a főszereplő, aki nem várt kalandokba keveredik, miközben szeretne egy kis extra pénzt keresni fotósként a Timbleweed Nickel Newsnál. Nem folytatásról van szó, hanem egy prototípusról, ami minden TP rajongó számára kötelező.

War Wind

A múlt évezredből maradt a gamerekre a War Wind, ami egy vérben és tűzben úszó sci-fi RTS. A lopakodás és az egységek fejlesztése sem maradhat ki az 1996-os játékból, ami kiváló szórakozást nyújt azoknak, akik ebben a korszakban már elmerültek az olyan programokban, mint a Dune 2000, a Command & Conquer, a Warcraft és a StarCraft.

A fenti három játék mellett rengeteg izgalmas demó is elérhető a GOG.com-on, ezeket is érdemes kipróbálni, ha szeretnétek belekóstolni a különböző műfajokba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vásároltál már valaha játékot a GOG-on?

  • 0 %
  • 12 %
  • 0 %
  • 88 %