4800 forint helyett ingyen: Főzz a haverokkal!

Egy különleges multiplayer játékot húzhattok be az Epic Games Store-on nulla forintért.

Borderlands: The Handsome Collection lekerült az ingyenesen letölthető játékok polcáról, azonban nem kell búslakodni, mivel egy nagyszerű muiltiplayer cím vette át a helyét. Egyetlen héten keresztül nem kell fizetnetek az Overcookedért, az Epic Games Store oldalán.

Overcooked

Bár sokan már biztosra vették, hogy az EGS következő ingyenes videójátéka nem lesz más, mint az ARK: Survival Evolved, a jóslat ezúttal nem jött be. A dinoszauruszháton történő lovaglás és gyűjtögetés helyett egy őrült főzős mókával készült az Epic, amely bőven megéri azt a pár kattintást. Az Overcookedban többed magatokkal kell összehozni a tökéletes fogásokat, miközben a játék a lehető legtöbb ponton megpróbálja ezt megakadályozni. Különleges helyszíneken, egyre nehezebb feladatokat kell teljesítenetek, hogy mindenki elégedetten dőlhessen hátra a feszített műszak után. A munkamegosztás és a kommunikáció a legfontosabb, ezért kifejezetten jól lehet akár virtuális csapatépítésre is használni ezt a programot.

Az Overcooked 2020. június 11-én 17:00-ig éritek el ingyenesen az Epic Games Store oldalán és launcherében. Utána lekerül a kínálatból a játék, de nem kell aggódni, ugyanis jövő héten egy újabb címet zsebelhettek majd be. Addig is élezzétek a késeket, csapjátok a kobakotokra fel a kuktasapkát és gyújtsatok be a sütőbe, mert nem készül el magától az ínycsiklandozó malacsült!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!