Major győztes CS:GO játékossal erősít a T1 VALORANT csapata

Skadoodle a T1 új, egyben ötödik játékosa.

Hatalmas tömeg vette rá magát a VALORANTra, két napja hivatalosan is megjelent a játék, amiről három magyar profival, bztvel, Tigenével és TRuvével is beszélgettünk. A megjelenés ellenére a VALORANT e-sport ága még mindig gyerekcipőben jár, csupán maroknyi kész csapat van még, akik mögött szervezet és egy komplett stáb is áll.

Az egyik ilyen a T1, akik az elsők között voltak a csapatépítésben. Ehhez az alakulathoz csatlakozott az a swag -vagy másik nevén brax- is, akit anno a Valve az iBUYPOWER botrány miatt tiltott ki, minden általuk szponzorált eseményről. A T1 viszont sokáig nem találta a teljes felállását, most igazolták csak le a fix ötödik játékosukat.

A Major győztes Tyler "Skadoodle" Latham, a Cloud9 CS:GO csapatának korábbi játékosa a T1 új igazolása. Hasonlóan swaghez, ő is érintett volt a bundabotrányban, ám az akkori iBUYPOWER csapatából ő volt az egyetlen, aki nem ártotta bele magát mélyen a csalásba, így ő nem is kapott eltiltást a Valve-tól.

Skadoodle aktív tagja volt a profi CS:GO közösségnek az utóbbi évek alatt, 2015 óta erősítette a Cloud9 csapatát. Szinte minden tier1 versenyen láthattuk őt játszani, karrierje fénypontja viszont egyértelműen a 2018-as ELEAGUE Boston Major, amit sikerült megnyerniük, méghozzá a szinte mindenki által favorizált sztárcsapat, a FaZe-zel szemben.

A T1 teljes felállása így a következő:

  • Braxton "brax" Pierce
  • Keven "AZK" Larivière
  • Austin "crashies" Roberts
  • Victor "food" Wong
  • Tyler "Skadoodle" Latham
  • Daniel "fRoD" Montaner (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!