Call of Duty Black Ops Cold War: Titokzatos videó került fel a netre

Call of Duty Black Ops Cold War: Titokzatos videó került fel a netre

Egyelőre még mindenki csak találgat, hogy tényleg a 2020-as CoD-ból vannak-e a jelenetek.

Ahogy közeledik 2020 idusa, úgy kezdenek el egyre gyakoribb számban felröppenni a pletykák arról, hogy milyen témában és mikor érkezhet a legújabb Call of Duty játék. Sokan abban bíznak, hogy a vietnámi háborúba kalauzol el a következő CoD, de az alábbi videó alapján nem nekik áll egyelőre a zászló. 11 percnyi pre-alpha játékmenet került fel a legnagyobb videómegosztóra, amire azonnal rárepültek más tartalomgyártók. Semmi sem igazolja, hogy tényleg az új Activision-Blizzard játék első mozgóképéről van szó, de többen állítják, hogy a kiadó elkezdte őket támadni, mivel jogtalanul használnak fel szerzői jog alá tartozó anyagokat.

Ha elfogadjátok, hogy ez tényleg az új Call of Duty játék kezdetleges verziójából származik, akkor rögtön néhány érdekesség feltűnhet. A pálya minden bizonnyal tesztelésre készült, szinte nulla esély van rá, hogy élesben is lövöldözhettek majd rajta. A játékos által szorongatott fegyvert egy svéd AK5-nek tűnik, amit 1986-ban használtak először fegyveres erők. Korábban már volt szó róla, hogy Black Ops Cold War néven készül a következő CoD, azonban ilyen részletes videót még nem posztoltak róla. 

Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy elfogadja azt a tényt, hogy tényleg kiszivárgott idő előtt a világ legsikeresebb FPS szériája, vagy egy jól sikerült átverés áldozatául esett a fél világ.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!