Kiderült melyik LoL hős kapja a következő reworköt

Kiderült melyik LoL hős kapja a következő reworköt

Sajnos még jó sokat kell várni arra, mire megérkezik a kilensbe is a régi-új hős.

Hatalmas mennyiségű újdonságról számoltak be a League of Legends fejlesztői legutóbbi bejegyzésükben. Kiderült az idézők számára, hogy összesen hány új hős érkezik még 2020-ban, valamint az is, hogy ezek a karakterek melyik ösvényeken tölthetnek majd be fontos szerepet.

Elárulták azt is a Riot csapatának tagjai, hogy összesen hat új hős érkezik majd minden évben, amelyek közül öt biztosan különböző pozíciót (top-jungle-mid-adc-support) tölt be. Ez egy üdítő újdonság, mivel a tervezők néha egyáltalán nem vették figyelembe, hogy bizonyos ösvényekre egyszerűen nem érkeznek új karakterek. Elég csak arra gondolni, hogy Ornn után Sett volt az első igazi felső ösvényes hosszú böjtölés után. 

Ebben a hosszú posztban választ kaptak a játékosok arra is, hogy melyik hős lesz a következő, aki teljes vizuális fejlődésen megy keresztül. Mordekaiser, Pantheon, Fiddlesticks és Volibear után Dr. Mundo készülhet arra, hogy kívül-belül más emberként térhet vissza a Szurdokba. A rework részleteiről egyelőre nem árultak el semmit, mindössze annyit tudni, hogy 2021-ben élesednek majd a változtatások, amikre már régóta vártak a Mundo rajongók. Természetesen a közösség véleményére továbbra is kíváncsiak a Riotnál, ezért hamarosan kiírják majd a szavazást, ahol eldőlhet az, hogy Dr, Mundo után melyik bajnok legyen a következő a "rework-listán".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülsz a Mundo reworknek?

  • 53 %
  • 35 %
  • 12 %