Ingyenes játékok a hétvégére: PUBG-tól az Overcookedig

Ingyenes játékok a hétvégére: PUBG-tól az Overcookedig

Nem kell unatkoznotok a hétvégén, ugyanis rengeteg órányi tartalommal rendelkező, ingyenes videójáték vár rátok.

Szerencsére a gamer közösség kifejezetten jól érezheti magát a sokak számára kényelmetlen körülmények között is, ugyanis a kiadók és gyártók folyamatosan dobálják a játékosokhoz az újabb és újabb címeket. Ezúttal sincs ez másképp, ugyanis a PlayerUnknown's Battlegroundstól kezdve, az Ascendanten át, egészen az Overcookedig, számos videójáték ingyenesen érhető el mindenkinek.

PUBG - Steam

Egész hétvégén ingyenesen játszhattok a világ egyik legnépszerűbb battle royale programjával. Mára már kicsit megkopott a hírneve, de ha túlteszitek magatokat az idegesítő bugokon és az elszaporodott botokon, akkor jó mókának ígérkezik lenyomni pár meccset a következő órákban.

Overcooked - Epic Games Store

Egyszerűnek tűnik a főzés tudománya, azonban az Overcookedban egy tojásrántotta összeütése is kihívást jelent. A szórakoztató partijátékot egészen június 11-én 17:00-ig adhatjátok hozzá az Epic Games fiókotokhoz nulla forintért. Váratlanul érte a közösséget, hogy a pletykákkal ellentétben nem az ARK: Survival Evolved érkezett meg a boltba, de annyi baj legyen, az Overcooked is bőven megéri azt a pár kattintást.

Total Annihilation: Commander Pack - GOG

Iratkozzatok fel a GOG hírleverére, és azonnal a könyvtáratokban landolt az 1997-es retró stratégia teljes verziója. Mindkét kiegészítő jár az alapjáték mellé, ami már 57 nemzetközi díjat nyert a megjelenése óta.

Ascendant, Delores, War Wind - GOG

Egyik sem tripla A kategóriás videójáték, de nem kell egyikért sem fizetnetek. Az Ascendant egy 2014-es indie platformer, ahol egy félistent irányítva kell megnyernetek az epikus harcokat. A Delores tovább bővíti a Thumbleweed Park rejtélyeinek tárházát, a War Wind a múlt évezred egyik nagyszerű RTS-e, ami könnyeket csalhat a Warcrafton és Dune 2000-n felnőtt generációnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!