Hirdetés

Fájó vereséggel búcsúzott a magyar válogatott a Nations Cup CS:GO versenyétől

Egy brutális Mirage után mintha teljesen felcserélődtek volna az erőviszonyok.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

Hetek óta követtük a magyar válogatott pályafutását a #StayHome European Nations Cup keretein belül, tegnap viszont véget ért a menetelésük. Eljutottunk az elődöntőkig, ráadásul az első pályán még minden biztató volt, de végül vereséggel hagytuk el a szervert.

A csoportkört ugyan felemás eredményekkel zártuk, ez elég volt ahhoz, hogy bejussunk a rájátszásba. Ott már annál nagyobb lendülettel kezdtük meg a játékot, magabiztos győzelmet arattunk a D csoport legjobbja, az ukrán válogatott ellen.

Az elődöntőben már a csehek voltak az ellenfeleink, az első pályán pedig valósággal sokkolni tudtuk őket. Az első félidőben egyetlen egy sikeres támadást tudtak eszközölni fleavék ellen, egy felemás force vásárlással és a tőlünk elvett fegyverekkel szerezték meg az első pontjukat, 9 magyar kör után. 14-1-es félidővel fordultunk, a végeredmény pedig 16-2 lett, miután a második pisztolykört nagyon szerencsétlen módon veszítettük el.

Ezek után mindenki gyors 2-0-át adott volna a magyaroknak, főleg, hogy Nuke-on folytatódott a meccs. A valóság ettől sokkal borúsabb volt, négy kört tudtunk csak támadni, CT-ben pedig nem voltunk elég erősek ahhoz, hogy felzárkózzunk. 16-10-re nyertek a csehek.

Sebaj, volt még egy Inferno, ahol mintha a Nuke-on elkövetett hibáinkat ismételtük volna, még úgy is, hogy az első félidőt sikerült megnyernünk 8-7-re. Támadóként már sokkal kevesebb babér termett a magyar válogatottnak, egyetlen kört hoztunk csak le, a cseh válogatott 16-9-re nyerte meg a pályát, a meccset pedig 2-1-re.

Hatalmas vereség volt ez, főleg Mirage után és főleg úgy, hogy Nuke-on és Infernon sem tudtunk szoros eredményt elérni. Ettől függetlenül a legjobb négy között végzett a magyar csapat, ráadásul egy nemes célért harcoltak, hiszen a #StayHome European Nations Cup alatt beérkezett minden felajánlást az Országos Mentőszolgálat kap majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Yahoo 1 éve
  Srácok Én megnéztem a meccseket.... A cseheknek szerintem közük nem volt a gamehez…. 2. 3. pályára olyan gyanús move-ok és néha fejesek akadtak be hogy csak pislogtam.... Én nem szeretek cheaterezni, de ez nagyon gyanús nekem.
  0 0 Válasz
  • conyfps 1 éve Yahoo
   Nem hiszem hogy egy tét nélküli meccsen csalnának
   0 0 Válasz
 • Nigimitama 1 éve
  Sajnálatos
  0 0 Válasz
 • taizunhun 1 éve
  nem baj, gg srácok
  0 0 Válasz
 • conyfps 1 éve
  Pedig a miénk volt a meccs
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 éve
  GG pedig ezt nyerni kellett volna.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés