Fájó vereséggel búcsúzott a magyar válogatott a Nations Cup CS:GO versenyétől

Egy brutális Mirage után mintha teljesen felcserélődtek volna az erőviszonyok.

Hetek óta követtük a magyar válogatott pályafutását a #StayHome European Nations Cup keretein belül, tegnap viszont véget ért a menetelésük. Eljutottunk az elődöntőkig, ráadásul az első pályán még minden biztató volt, de végül vereséggel hagytuk el a szervert.

A csoportkört ugyan felemás eredményekkel zártuk, ez elég volt ahhoz, hogy bejussunk a rájátszásba. Ott már annál nagyobb lendülettel kezdtük meg a játékot, magabiztos győzelmet arattunk a D csoport legjobbja, az ukrán válogatott ellen.

Az elődöntőben már a csehek voltak az ellenfeleink, az első pályán pedig valósággal sokkolni tudtuk őket. Az első félidőben egyetlen egy sikeres támadást tudtak eszközölni fleavék ellen, egy felemás force vásárlással és a tőlünk elvett fegyverekkel szerezték meg az első pontjukat, 9 magyar kör után. 14-1-es félidővel fordultunk, a végeredmény pedig 16-2 lett, miután a második pisztolykört nagyon szerencsétlen módon veszítettük el.

Ezek után mindenki gyors 2-0-át adott volna a magyaroknak, főleg, hogy Nuke-on folytatódott a meccs. A valóság ettől sokkal borúsabb volt, négy kört tudtunk csak támadni, CT-ben pedig nem voltunk elég erősek ahhoz, hogy felzárkózzunk. 16-10-re nyertek a csehek.

Sebaj, volt még egy Inferno, ahol mintha a Nuke-on elkövetett hibáinkat ismételtük volna, még úgy is, hogy az első félidőt sikerült megnyernünk 8-7-re. Támadóként már sokkal kevesebb babér termett a magyar válogatottnak, egyetlen kört hoztunk csak le, a cseh válogatott 16-9-re nyerte meg a pályát, a meccset pedig 2-1-re.

Hatalmas vereség volt ez, főleg Mirage után és főleg úgy, hogy Nuke-on és Infernon sem tudtunk szoros eredményt elérni. Ettől függetlenül a legjobb négy között végzett a magyar csapat, ráadásul egy nemes célért harcoltak, hiszen a #StayHome European Nations Cup alatt beérkezett minden felajánlást az Országos Mentőszolgálat kap majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!