Akciófigyelő: Ingyenesen tölthető az ARK: Survival Evolved!

Akciófigyelő: Ingyenesen tölthető az ARK: Survival Evolved!

A limitált ajánlat csak egyetlen hétig ér, ne szalasszátok el a lehetőséget!

Az Overcooked lekerült az ingyenesen letölthető játékok polcáról, azonban nem kell búslakodni, mivel egy nagyszerű muiltiplayer cím vette át a helyét. Egyetlen héten keresztül nem kell fizetnetek az ARK: Survival Evolvedért, az Epic Games Store oldalán.

ARK: Survival Evolved

A heti ingyenes EGS játék 2017. augusztus 27-én hagyta el az Early Access státuszt, hogy 1.0-s verzióban meghódítsa a dinoszauruszokon lovagolni kívánó gamerek tömegeit. A gyűjtögetős-craftolós műfaj egyik legjobb darabját dobta össze a Studio Wildcard csapata, amihez már több kiegészítő is készült, amelyek további tartalmakkal töltik meg az amúgy is komplex videójátékot. A nyílt világ és a túlélés kombinációja nem új keletű dolog, de az ARK képes volt szintet lépni. A növénytermesztés, állatszelídítés, a törzsi berendezkedés hosszú órákra leköthet titeket, de az igazi izgalmak akkor indulnak be, ha sikerül valamelyik hatalmas életformát megidézni. Az end-game fázisban óriási, mitikus teremtmények ellen harcolhattok, hogy a vérrel és verítékkel megszerzett győzelem után minél értékesebb tárgyakkal bővíthessétek gyűjteményeteket. 

Az ARK: Survival Evolvedot 2020. június 18-án 17:00-ig éritek el ingyenesen az Epic Games Store oldalán és launcherében. Utána lekerül a kínálatból a játék, de nem kell aggódni, ugyanis Microsoft Store-ban elég egy Game Passt vásárolni ahhoz, hogy PC-n és Xboxon is belevessétek magatokat az újabb és újabb kalandokba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valamilyen gyűjtögetős-túlélős játékkal?

  • 67 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 17 %