Ragadd meg a társad, jön a K&H Junior Rocket League 2v2 Kupa

Ragadd meg a társad, jön a K&H Junior Rocket League 2v2 Kupa

Ha szeretnél online, sikeres szereplést követően pedig akár offline színpadon is játszani, akkor a legjobb helyen jársz.

Különleges versenyt jelentett be az MTK Budapest Esport Szakosztálya, Rocket League csapatuk után életre hívnak most egy Rocket League versenyt is, mely a K&H Rocket League 2v2 Kupa nevet viseli. Az eseményre 14 éves kortól bárki jelentkezhet, viszont a 18 évnél fiatalabb játékosoknak szülői engedélyekre is szükségük van, erről részletesen tájékozódhattok a versenyszabályzatban.

Az esemény lebonyolítása a következőképpen néz ki:

A verseny 4 darab kvalifikációs fordulót tartalmaz, kvalifikációnként 4 csapat (8 játékos) jut tovább a döntőbe. Ezek a selejtezők egynapos, vigaszágas-kieséses rendszerben kerülnek lebonyolításra (azaz az első vereség nem jelenti a selejtező végét). A győztes és vesztes ágakról is 2-2 csapat jut tovább az offline döntőre. Egy csapat bármennyi selejtezőn részt vehet, azonban a döntőre már továbbjutott csapat nem vehet részt további selejtezőkön. A selejtezők során minden találkozó Best of 3 (azaz két nyert játékig tartó) rendszerben lesz lebonyolítva, kivéve a közvetlen bejutásról döntő mérkőzések, melyek Best of 5 (azaz három nyert játékig tartó) rendszerűek lesznek.

A 16 kvalifikált csapat 4 db csoportba lesz szétosztva és minden csapat játszik minden, ugyanazon csoportban szereplő ellenfele ellen. Minden csoportmérkőzés Best of 3 rendszerben kerül lebonyolításra. A csoportok első és második helyén záró duók továbbjutnak az egyenes kieséses rendszerű rájátszásba (ahol tehát egy vereség esetén búcsúznak a további küzdelmektől). Az egyenes kieséses szakaszban a negyeddöntő találkozói offline döntő esetén Best of 3 rendszerűek, míg online lebonyolítás esetén Best of 5. Az elődöntők, a bronzmérkőzés és a döntő mindenképpen Best of 5. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy az offline döntő még csak egy opció, tekintve, hogy még több mint egy hónap hátra van addig, sok minden változhat az aktuális egészségügyi helyzetre és biztonsági rendelkezésekre nézve.

  • Első kvalifikáció: 2020. június 20. (szombat) 14:00
  • Második kvalifikáció: 2020. június 27. (szombat) 14:00
  • Harmadik kvalifikáció: 2020. július 4. (szombat) 14:00
  • Negyedik kvalifikáció: 2020. július 11. (szombat) 14:00
  • Döntő: 2020. július 18. (szombat)

Természetesen nyeremények is lesznek:

  • 1. helyezett: 2 db Asus VP249QGR 24" monitor
  • 2. helyezett: 2 db HyperX Cloud II. fejhallgató
  • 3. helyezett: 2 db HyperX Alloy gamer billentyűzet

A regisztráció már megnyílt, irány nevezni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!