LEC: Következik a hét meccse, nézd magyarul az élő közvetítést!

LEC: Következik a hét meccse, nézd magyarul az élő közvetítést!

A G2 Esports ellen javíthat az Origen a LEC 2020 Summer Split első hetének kiemelt összecsapásán.

Meglepetések és lehengerlő teljesítmények is születtek a LEC 2020-as nyári szezonjának első meccsnapján, de nem sok pihenőt kaptak a játékosok, ugyanis ma folytatódnak a küzdelmek. Újabb öt mérkőzés vár rád, amelyeket magyarul, élőben követhetsz! 

Ezúttal az összecsapások egy órával korábban kezdődnek, mint tegnap, ne felejtsd el beállítani az értesítőt, ha nem akarsz lemaradni Európa legjobb LoL-osainak villanásairól.

17:00 - S04 vs SK

Meglepetésre legyőzte az SK Gaming az Origent a nyitónap, ha sikerül átmenteni ezt a jó formát, akkor a Schalke 04-nek nincs esélye labdába rúgni. A Vitality elleni vereség megmutatta, hogy nincsenek könnyű helyzetben Abbedaggéék, de itt a lehetőség a javításra.

18:00 - RGE vs MSF

A Rogue magabiztos győzelemmel hangolódott a mai napra, a Misfits óriási előnyt dobott el a Fnatic ellen. Mindkét csapatban egy kiváló ADC kapott helyet, érdemes lesz figyelni Hans sama és Kobbe összecsapását.

19:00 - XL vs MAD

Az Excel még gyilkosságot sem szerzett, úgy kapituláltak a Rogue ellen, a MADnek tegnap semmi esélye sem volt a magabiztos G2 Esports ellen. Esélyesebbek Humanoidék, de egy Bo1-ben bármi megtörténhet.

20:00 - FNC vs VIT

A veretlenek párharcában megjósolhatatlan, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele. A Fnatic rozsdásan mozgott a Misfits ellen, hiába húzták be a győzelmet, a Vitality lubickolt a Szurdokban. Rekkleséknek komolyan kell venni a meccset, ha nem akarják, hogy a franciák borsot törjenek az orruk alá.

21:00 - G2 vs OG

A hét meccsén Perkzéknek áll a zászló, de az Origennek itt a lehetősége, hogy kijavítsák az SK ellen mutatott hibákat. Kicsit egyenlőtlennek tűnnek az erőviszonyok, sokkal összeszokottabb és harapósabb csapat képét mutatja jelenleg a G2 Esports.

A második nap mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki nyeri a hét meccsét?

  • 67 %
  • 33 %