LEC: Ki állíthatja meg a Fnaticot? Nézd magyarul az élő közvetítést!

LEC: Ki állíthatja meg a Fnaticot? Nézd magyarul az élő közvetítést!

A G2 Esports a Team Vitality ellen javíthat, a Fnatic, az SK és a Rogue szeretné megőrizni vezető helyét a tabellán.

Kellemes meglepetést okozott a rajongóknak az SK Gaming, de jól indította a nyári szezont a Fnatic és a Rogue is. Vasárnap sem maradsz LEC nélkül, ismét élőben, magyar nyelven élvezheted Európa legjobb LoL csapatainak összecsapásait!

17:00 - SK vs MAD

Az SK szárnyal, a MAD Lions szombaton mutatott valamit a tavalyi formájából. Talán a nap legnagyobb rangadóját követheted majd a két "kisebb" csapat egymás elleni párharca során, ahol főleg az alsó ösvényen dőlhetnek el a legfontosabb kérdések. Crownshot és Carzzy is óriási tehetségnek számít, most egymás ellen kell bizonyítaniuk rátermetségüket.

18:00 - S04 vs RGE

A S04 egyelőre nem képes LEC szintű játékot felmutatni, a Rogue azonban magabiztosan szállítja a győzelmeket. Nem kérdés, hogy melyik csapat az esélyesebb, bár Larssenék bármikor képesek hatalmas leolvadásra.

19:00 - OG vs MSF

Kobbe érkezése óta csak a vereségek gyűlnek a Misfits neve mellett, az Origen tegnap megverte a G2 Esports gárdáját. Ilyen előjelek mellett nehéz fogadni a Nyulakra, de bármi megtörténhet egy Bo1-es összecsapáson. Ha Nukeduckék az SK elleni formát hozzák, akkor könnyedén megszerezheti kelső győzelmüket a szezonban Hans samáék.

20:00 - G2 vs VIT

A G2 Esports kapott egy kijózanító pofont, a Team Vitality nem tudta meglepni a jóval esélyesebb Fnaticot. Ha Jankos jobban koncentrál, valamint nem Wukong toppal próbálkozik Wunder, akkor nem lehet kérdés, hogy a G2 elhozhatja a három pontot.

21:00 - FNC vs XL

A mezőny jelenleg talán legerősebb csapata mérkőzik meg a leggyengébbel. Ilyen kilátások mellett nem sok jót lehet jósolni az Excelnek, valószínű a Fnatic sem akarja eldobni a meccset, csak úgy szórakozásból.

A harmadik nap mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat tartja meg biztosan veretlenségét a harmadik meccsnap végén?

  • 59 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 4 %
  • 4 %