Rocket League: Nagy nyári frissítést lebegtetett meg a Psyonix

Rocket League: Nagy nyári frissítést lebegtetett meg a Psyonix

Emlékezetessé szeretnék tenni a játék 5. születésnapját.

Fura belegondolni, hogy a Rocket League egy hónap múlva lesz 5 éve, hogy megjelent PC-re és PS4-re (az Xbox One változat 2016-ban, a Nintendo Switch verzió pedig 2017-ben követte eme két platformot). Ezt a fontos mérföldkövet pedig emlékezetessé szeretné tenni a játék kiadója, a Psyonix. Ezt új tartalommal, játékbeli eseményekkel, valamint egy frissítéssel szeretnék elérni.

A nyár folyamán várható majd egy nagy frissítés, amelynek tartalmáról még nem szeretnék lerántani a leplet, ez a következő hónapokban fog megtörténni. Az 5. születésnapot viszont egy két hetes játékon belüli eseménnyel szeretné megünnepelni a játék fejlesztő-kiadó cége, amely magában foglal korlátozott ideig elérhető játékmódokat, valamint Rocket League- és Psyonix-témájú itemeket is. Ezekről bővebb infó hamarosan.

Ezt az eseményt előkészítve holnap, június 16-án egy kisebb frissítés fog érkezni, amely minden platformot érinteni fog. A frissítés magyar idő szerint 19:00 órától lesz elérhető.

A Psyonix ígéretei szerint a nagy frissítés minden részletét időben fel fogják fedni, mindent azonban nem szeretnének még elárulni.

Te milyen új funkciókat vársz ettől a frissítéstől? Mi az, amin feltétlen változtatnál a játékban? Oszd meg velünk véleményed hozzászólásban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!