Ingyenesen kipróbálható: Szamurájos-nindzsás battle royale érkezik Steamre

Ingyenesen kipróbálható: Szamurájos-nindzsás battle royale érkezik Steamre

Hamarosan indul a Steam Game Festival, ahol ingyen kipróbálhatjátok a legújabb battle royale játékot.

2020. június 16-án 19:00-kor rajtol el a Nyári Steam Játékfesztivál, ami egészen június 22-én 19:00-ig tart. Ezen a különleges eseményen cseveghettek a fejlesztőkkel, kipróbálhatjátok a legújabb demókat, sőt akár ingyenesen is részt vehettek béta tesztelésben. Utóbbihoz kapcsolódik a Ran: Lost Islands is, amelyet teljesen ingyen játszhattok a következő néhány napban.

A Jolly Roger Game fejlesztőinek battle royale játéka 100 fős multiplayer szórakozást ígér. Nindzsák, szamurájok és hódító lovagok vesznek részt a hatalmas csatákban, ahol megcsillan a fény a katana pengéken, az egykezes kardokon és a kovás puskákon. Mordhau/For Honor/Chivalry utánérzése lehet a játékosnak, de a harcrendszer összetettségbe biztosan nem üti meg ezt a szintet. Az ígéretek szerint nagy hangsúly lesz a térképen való utazásnak, legyen szó lovaglásról, hajózásról, gliderekről és grapplingekről. Az akció mellett a lootolásra és a természeti katasztrófákra is nagy hangsúlyt helyeztek a programozók, ami egyedi élménnyel ruházhatja fel a játékot az egyre telítettebb mezőnyben. 

A fő hangsúly a közelharci csatákon lesz, de az íjak és gránátok is ugyanúgy részei lesznek az összecsapásoknak, mint a már korábban említett puskák. Az ötlet maga nem egyedi, de mégis különleges, ami garantálja, hogy legalább az első néhány hétben biztosan legyen elég ember, akikkel együtt belevethetitek magatokat a küzdelmekbe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!