Top 5 Hearthstone deck Diamondtól Legendig

Top 5 Hearthstone deck Diamondtól Legendig

Ezek most a legjobb paklik a Legendig vezető úton.

Sokak számára még mindig kihívást jelent, hogy Diamond 5 alatt is megtartsák a jó formájukat és elérjék a Hearthstone legmagasabb rankját, a Legendet. A win streak bónusz ebben a szakaszban már nem segít, de az alábbi deckek jó szolgálatot tesznek minden Standard kártyás számára. Ez most azaz 5 pakli, amivel Diamondtól Legendig a leggyorsabban lehet haladni.

5. Galakrond Stealth Rogue - 55,9%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAaIHCLICiAeSlwPBrgOqrwPjtAPSuQPLwAMLtAHtApcGj5cD9acDua4D/q4Dzq8Dm7YDubgDz7kDAA==

A Secretek kikerültek a metából, de a Questing Adventurer sokadvirágzását éli. A Galakrond és az őt kiegészítő Invoke kártyák még mindig jó szolgálatot tesznek, ahogy az elpusztíthatatlan Edwin VanCleef is. Gyors, pörgős midrange deckről van szó, amiben a Stealth csomag csak az egyik út a győzelemhez.

4. Enrage Warrior - 57,2%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcE0gLIA9KlA96tAw0WHJAD1ATUCPWoA9ypA92tA6S2A6u2A7u5A8C5A5y7AwA=

Néhány héttel ezelőtt még ez volt a meta legerősebb paklija, azóta kicsit átalakultak az erőviszonyok, de a Tempo Demon Hunterek népszerűsége miatt még mindig nagyon megéri pörgetni az Enrage Warriort. Pillanatok alatt lezúzható az ellenfél, hiába gyengítették a Bloodboil Brute-ot és a Bloodsworn Mercenaryt.

3. Highlander Hunter - 57,5%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8eqAK1A+EEigeXCNsJ/KMD5KQDpqUD8qUDhKcDiq0Di60Djq0D+a4D/K8D/q8Dh7AD57AD/7ADgrEDh7EDkbED2LIDr7cDg7kDorkD/7oD1r4D174DAAA=

Drága, de elképesztően sikeres a Hunter legjobb változata. A sárkánycsomag, Dinotamer Brann, Dragonqueen Alexstrasza és Zephrys the Great mellé gyakorlatilag bármit be lehet pakolni, de ha biztosra szeretnétek menni, akkor maximum a Secreteket próbáljátok beépíteni a listába.

2. Bomb Warrior - 58,7%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcGS9ICm5QD3q0D360D6LADDJADogTUBP8HmpQD2a0D3a0DpLYDuLkDwLkDnLsD9sIDAA==

Az Enrage Warrior legjobb lapjait megtartotta, de bombákkal egészítette ki ezeket Garrosh. Ha sikerül megszerezni a korai tempót, akkor gyakorlatilag megállíthatatlan a deck.

1. Tempo Demon Hunter - 59,1%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAea5AwaloQPMugPDvAO6xgPaxgPVyAMM/acD+a4Di7oD17sDxLwD4LwD1r4Dx8YD2cYD98gD+cgD/sgDAA==

Annak ellenére vezeti a listát Illidan, hogy a Warriorok elég durván counterelik őt. El kell kerülni Garrosh minden formáját és garantált a siker. A nerfek sem vetették vissza túlságosan a számokat, nyugodtan lehet még pörgetni a mostani metában is a legerősebb Demon Hunter verziót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!