Shockwave Launcher, átalakított Pump - Több újszerű fegyver is előkerült a Fortnite v13.00 fájljai közül

Shockwave Launcher, átalakított Pump - Több újszerű fegyver is előkerült a Fortnite v13.00 fájljai közül

Az Epic Games nemcsak a pálya változtatásaival rázza fel a játékmenet, több új/megújult fegyver is érkezhet.

Üdvözlünk ismét a Fortnite egy újabb felvonásában, megérkezett a posztapokaliptikus, mégis jó kedvvel átitatott Chapter 2 - Season 3. A víz valóban elöntötte a pályát, így pedig egy csomó újdonságra kaptunk lehetőséget. Ha még nem láttad volna, mindenképp nézd meg a szezon battle pass és hype videóit, valamint érdemes vetni egy pillantást az új skinekre is.

Azonban a skinek nem minden, az adatbányászok sorra hozzák a felszínre az újdonságokat, amelyek között egy jó adag fegyver is található. Az egyik legszembetűnőbb, az az átalakított Pump, ami most már a Charge Shotgun nevet viselni. Működését tekintve ugyanaz, de most már sűrített levegővel működik, a kinézete és a hangja ehhez illően változott is. Már elérhető a játékban.


Van itt azonban egy Shockwave Launcherre keresztelt stukker is, ezzel lehet befogni a cápákat, ha minden igaz.

Egy új kinézetű Drum Gun is felbukkant.

Valamint megtalálták egy vadászpuska modelljét is, amely elsőre olyan, mintha a kacsavadász kapott volna egy kis ráncfelvarrást, annak azonban továbbra is a régi modellje van.

Az újszerű tárgyak listája viszont még nem ért véget, egy fekete-szürke Grappler is feltűnt, funkciója egyelőre nem ismert.

Úgy fest, hogy a Chug Jug is kapott egy kis szeretet, Mythic tárgy lett belőle, amely használat esetén maxra tölti az életünket és a pajzsunkat, most már pedig újratölthető.

Akad viszont egy teljesen új tárgy is, a Firefly Jar.

Mi lelkesen kerestük ezeket a tárgyakat a meccseken, egyelőre sajnos csak a Charge Shotgunba akadtunk bele, ha ti találnátok mást is az újdonságok közül, írjátok le nekünk kommentben. Creative-ban is megnéztük, ott sem lelhető fel még egyik sem, szóval könnyen elképzelhető, hogy egyes tárgyak esetében nagyon korai leakekről van szó, kezeljük őket a helyükön.

Nektek hogy tetszik az új szezon?

Frissítés - 14:46

A Grappler, a Drum Gun, a Chug, a Shockwave Launcher, egy különleges Charge Shotgun valamint az Ocean's Burst Assault Rifle mind bossoktól szerezhető meg, íme a lelőhelyük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik az új szezon?

  • 71 %
  • 14 %
  • 0 %
  • 14 %