Videójáték készül a Suicide Squadból, érkezik az új Batman is

Videójáték készül a Suicide Squadból, érkezik az új Batman is

A DC rajongók számára jó hír érkezett.

A Warner Bros. egyre többet szerepel a hírekben, ugyanis még mindig nem került pont a 4 milliárd dolláros végére, amely során az egész Warner Bros. Interactive tulajdonost cserélhet. Az összes DC játék, a Lord of the Rings és Harry Potter, valamint a LEGO exkluzív értékesítéséről szóló pletykákban az EA, az Activison és a Take-Two Interactive neve merült fel, mint potenciális vásárlóké.

A gigaüzlet nyélbeütésének körülményei miatt sokan kételkedtek abban, hogy egyáltalán elkészülhet-e a következő Batman játék. A legfrissebb információk alapján erre jó esély van, ugyanis bejegyezték a domain nevét a Gotham Knights-nak és a Suicide Squad Games-nek is. Utóbbi neve önmagáért beszél, az előbbiről egyelőre csak találgatások vannak. Az Arkham Knighttal nagyon magasra tette a lécet a Rocksteady, de a megjelenés óta eltelt már 5 esztendő. Azóta csak a DLC-k és a LEGO Batman játékok tartják a lelket a Denevérember rajongóiban, de az ínséges időknek hamarosan vége lehet. 

A DC Fandome online eseményen jó eséllyel kiderül, hogy pontosan mit is takarhat ez a két bejegyzett domain, azonban augusztus 22-e egyelőre még odébb van. A Kotaku jelentése alapján már márciusban tervben volt, hogy az E3-on bejelenti a Rocksteady az új Batman címet, azonban a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!