Pár hét és visszatérhet gla1ve, az Astralis irányítója

Pár hét és visszatérhet gla1ve, az Astralis irányítója

Gla1ve augusztusban várható, Xyp9x pihenőjének hossza viszont továbbra is bizonytalan.

Nincs a legjobb helyzetben jelenleg az Astralis. Az év elején még arra csodálkoztunk rá, hogy ők lehetnek az első tier1 CS:GO csapat, akik meglépik a hatodik, majd a hetedik aktív játékos leigazolását, most viszont inkább az okoz döbbenetet, hogy széthullóban a csapat.

Először gla1ve vonult kényszer pihenőre, miután már az orvosai is megállapították nála a kiégés tüneteit, rá pár napra pedig a dán clutch miniszter, Xyp9x is bejelentette, hogy bizonytalan ideig szünetelteti az Astralist és a CS:GO-t.

JUGi és Snappi ugyan kisegítette a csapatot, de a pihenők hiánya szemmel látható volt. A BLAST Premier Spring és a DreamHack Masters Spring alkalmával is leszerepelt az Astralis, a cs_summit hatodik szezonját pedig inkább teljes egészében kihagyják, hiszen minimalizálni szeretnék az RMR pontok elveszítését.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Tegnap viszont kaptak néhány jó hírt a dánok szurkolói. Device volt a HLTV podcastjének vendége, aki azt mondta, hogy gla1ve visszatérése augusztusra van tervezve, de ennél pontosabbat nem tud mondani, Xyp9x visszatérésének idejét pedig még nem ismerik, nem beszélték meg előre. Ha tippelnünk kéne, akkor valószínűleg a jelenleg augusztusra tervezett ESL One: Kölnön már újra régi irányítójukkal játszanak majd a dánok, de hogy Xyp9x is mihamarabb kipiheni magát és újult erővel tér majd vissza csapatához.

Addig is ne felejtsétek el, hogy ma is mérkőzés a cs_summit hatodik felvonásáról, amiket persze magyarul követhettek majd. Délután 3-tól PiciBear és k1smagyar vár titeket a fnatic vs PACT meccsel, később pedig, körülbelül 18:00 körül orobeRto és Stricken társaságában nézhetitek majd az EU kvali utolsó mérkőzést, ami az utolsó továbbjutó csapat sorsáról dönt majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!