4500 forint helyett ingyen: Zöld, zöldebb még zöldebb városok mindenfelé!

4500 forint helyett ingyen: Zöld, zöldebb még zöldebb városok mindenfelé!

Nemcsak PC-re, hanem Xbox One konzolokra is ingyenes a program.

Jó városépítős, azaz city builder játékból több tucatnyit találni, de igazán kiemelkedő darabból csak nagyon kevés akad a gamerek kezei közé. A SimCity 4000 és Caesar III óta eltelt már jó pár esztendő, de a betöltetlen űr egyre jobban aggasztotta a virtuális polgármestereket. Szerencsére 2015-ben a Colossal Order és Tantalus Media összeállt a Paradox Interactive-vel, hogy piacra dobják az elmúlt évek messze legjobb címét ebben a műfajban. Számos DLC-vel és közösség által gyártott tartalommal később még mindig a Cities: Skylines uralja a zsánert, aminek most az egyik DLC-jét kínálja teljesen ingyen a Microsoft Store.

Cities: Skylines - Green Cities

Minden polgármester álma, hogy megújuló energiaforrással és rengeteg zöldövezettel öregbítse hírnevét, ami akár díszpolgári címet is eredményezhet, ha nem üt be egy váratlan katasztrófa. A Green Citiesben fellelhető extra tartalmak közül mindenképp ki kell emelni a városok közötti buszokat, a szintlépéssel feloldható specializációkat, az elektromos autókat és a rengeteg egyedi épületek, amelyek kevésbé szennyezik a környezetet. Természetesen Chirper, az egyáltalán nem idegesítő madár is kapott egy különleges sapkát, amit kizárólag ezzel a DLC-vel tudtok feloldalni.

A Green Cities futtatásához elengedhetetlen az alapjáték megléte, de ha eddig halogattátok a Cities: Skylines megvásárlását, akkor itt a lehetőség. Az ingyenes DLC PC-re és Xbox One-ra is elérhető, húzzátok be még ma.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!