Alakul a botrány, csalással vádolják a Chaos játékosait

Alakul a botrány, csalással vádolják a Chaos játékosait

Három Chaos játékos került a figyelem középpontjába, miközben az MiBR-tól egyre többen fordulnak el.

Az utóbbi két napban az európai csapatok cs_summit 6 selejtezőjét követtük, de párhuzamosan persze az óceán túloldalán székelő csapatok is játszottak. Többek között az MiBR és a Chaos is, akik bár mindketten továbbjutottak a fő eseményre, szép kis dráma alakult ki a két csapat között.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A kvali első fordulójában 2-1-es arányban tudott nyerni a Chaos, ami után FalleN néhány elsőre megkérdőjelezhető klippel támadta be legyőzőit. Persze rögtön hozzátette, hogy nem kiált ki senkit azonnal csalónak, de a klippek mégis ott vannak, mondhatni csak a vak nem látja, hogy mi a célja ezzel a brazilnak.

És valljuk be, némelyik jelenet erősen gyanús is, legalábbis addig mindenképpen amíg meg nem vizsgáljuk azt tüzetesebben. Persze azonnal felkapott lett a téma a YouTube-on, mindenki leleplező és/vagy a csalás gyanújába került játékosok, leaf, Xeppaa és mCe ártatlanságát bizonyító videókat gyárt. Utóbbiból egyébként lehet valóban minőségi, értelmesen magyarázatot adókat találni, de még így is van 1-2 klip, ami sokaknál gyanús.

A fenti videóból például mindenki megértheti, hogy miért is volt lehetetlen, hogy leaf esetleges csalása észrevegye fert a pálya azon részén. De korábbi csalók is végignézték a Chaos játékosainak megmozdulásait, ebben a videóban is találunk jó pár magyarázatot, 1-2 lövés és rántás azonban még így is felettébb érdekes. A cs_summit és a Valve biztosan átvizsgálja majd a videókat, egyelőre mindenki fejében sok a kétely, ugyanakkor abban egyetért a CS:GO közösség, hogy az MiBR mostanában mintha a saját magától lökné el a szurkolókat.

"Szóval egy hónap leforgása alatt az MiBR megbírságolja fert rasszista kijelentései miatt, a szurkolókat egy másik brazil csapat ellen fordítják, akik teljes mértékben szabályosan jártak el, az edzőjük stream-sniping gyanújába keveredik és most azonnal csalónak bélyegeznek ki más profi játékosokat." - írja Richard Lewis Twitteren.

Ez így egyben valóban nem fest túl jó képet FalleNékről, főleg úgy, hogy rengeteg szurkolójuk tart ki mellettük annak ellenére is, hiába minden próbálkozásuk ellenére évek óta nem tudnak igazán szép eredményt felmutatni. A többiek pedig, akárcsak a Chaos, egyszerűen utolérhették őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!