Szexuális zaklatás és lelki terror - Megérkezett HenryG meglehetősen alapos válasza

Szexuális zaklatás és lelki terror - Megérkezett HenryG meglehetősen alapos válasza

HenryG is megszólalt az őt ért vádak miatt, de szerinte teljesen más a sztori, mint amit Kelly elmesélt pár napja.

A semmiből robbant be két napja Kelly Jean, a népszerű cosplayer egyben HenryG volt barátnőjének Twitter bejegyzése, amiben az e-sport kommentátort vádolja többek között szexuális zaklatással. Akkor még nem szólalt meg a vádolt, most viszont meglehetősen hosszan taglalja azt, hogy szerinte milyen is volt az ő kapcsolata Kellyvel.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Ahogy minden sztorinak, úgy ennek is két oldala van, ráadásul két egymástól merőben eltérő oldala. HenryG mondhatni precízen, hosszadalmasan fogalmazta meg mondanivalóját az üggyel kapcsolatban, mellékelve számos képet a Kellyvel közös WhatsApp beszélgetésükből. Eredeti, angol nyelven itt olvashatjátok el HenryG álláspontját, mi most megpróbáljuk magyarul, röviden összefoglalni annak tartalmát.

Azzal kezdi írását, hogy bár közel két évig voltak együtt Kellyvel, kapcsolatuk mindig is se veled, se nélküled típusú volt, amiben persze neki is nagy szerepe volt, hiszen munkája miatt rengeteget utazott, szűkös volt a beosztása. A New York-i újév kapcsán pedig állítása szerint, Kelly egyszerűen nem mondott igazat.

Ő is alátámasztja, hogy tudatmódosító szer hatása alatt történt aktus közöttük, de amikor Kelly jelezte, hogy nem érzi jól magát a helytelenül és/vagy túl nagy mennyiségben fogyasztott szertől, akkor megálltak. Ezek után pedig mindketten ébren töltötték az éjszakát, Kelly persze nem érezte jól magát, de Henry, elmondása szerint a segítségére volt, figyelt rá.

A sztori ezek után vesz egy nagy fordulatot, mivel HenryG állítása szerint Kelly azután is váratlanul megjelent a lakásán, hogy akkor már hónapok óta véget vetettek kapcsolatuknak. 2020 májusában is hívatlanul állított be hozzá, hogy a kapcsolatukról beszélhessen, ráadásul egy "barát" is volt vele, aki a földszinten várt, hogy ha esetleg bármilyen gond lenne. HenryG ekkor kiabált vele, ez lehet az a "fenyegetős" incidens, amit Kelly is említett bejegyzésében.

Az egész odáig fajult, hogy Kelly, Henry és az ő jelenlegi párja együtt is átbeszélték a történteket, ami után már azt hitte, hogy békében elváltak. Fontos kiemelni, hogy HenryG szerint Kelly egyik beszélgetésük során sem támadta őt erőszak vagy megfélemlítés vádjával. Később viszont Kelly továbbra is zaklatta Henry partnerét, családját munkatársait.

"Tisztázni szerettem volna, hogy kiállok minden nő mellett, akit támadások értek, akik olyan szörnyű dolgokat éltek át, mint a szexuális zaklatás. A továbbiakban nem foglalkozok ezzel az üggyel. Inkább a közösségbe helyezem a bizalmam, abba a közösségbe, aminek egész életem alatt a tagja voltam, aminek remélem, hogy továbbra is a tagja lehetek és amelyik képes felismerni az igazságot." - zárja írását HenryG.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!