"A tékozló fiú hazatért!" - Fleav hazaigazolt, méghozzá a Budapest Five csapatába

Régi-új játékossal erősít a K&H MNEB győztes Budapest Five.

Flash azóta erősítette a kezdő ötöst mióta Aaron kispadra került még a Salamander csapatánál. Később mindannyian átigazoltak a Budapest Five-hoz, ahol továbbra is flash játszott, de tudtuk, hogy ez csak ideiglenes. Találgatások ugyan voltak, de pontosan nem tudtuk, hogy ki lehet a BP5 kiszemeltje, egészen mostanáig.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A K&H MNEB második szezonjának CS:GO ligáját megnyerő BP5 felállása a mai nappal megváltozott. Flash visszatért az edzői szerepéhez, kory, coolio, torzsi és bodito mellé új, pontosabban régi-új játékos érkezett. Fodor "fleav" Levente a csapat új játékosa, akit senkinek sem kell már bemutatnom, a hazai CS közösség oszlopos tagja már hosszú évek óta.

De fleav újfent nemzetközi vizeken is megmutatta magát, a Tenerife Titans csapatával egész szép meccseket játszottak és még kupagyőzelmet is sikerült elérniük. Májusban ESL Benelux Championship Summer bajnok lett a csapat. Reméljük hasonlóan szép eredmények várnak a jövőben is fleavre és a BP5 csapatára, akik azt is elárulták már, hogy a jövőhéten már indul is a bootcamp, kezdődik a gyakorlás. 

Hogy van-e már valamilyen meghívás esetleg a tarsolyukban azt egyelőre nem tudjuk, de reméljük, hogy a közeljövőben már újra nemzetközi versenyeken is láthatjuk majd a Budapest Five játékosait.

A Budapest Five teljes felállása:

  • Boda "bodito" Patrik
  • Fercsák "coolio" András
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Torzsás "torzsi" Ádám
  • Fodor "fleav" Levente
  • Bea "flash" Viktor (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!