Hazudott házasságáról az AC: Valhalla kreatív igazgatója, nem dolgozik tovább a játékon

Hazudott házasságáról az AC: Valhalla kreatív igazgatója, nem dolgozik tovább a játékon

A Ubisoft egyelőre még nem adott ki közleményt az eset kapcsán.

Ashraf Ismail neve ismerős lehet azoknak a gamereknek, akik szeretnek kicsit utánanézni a legnagyobb videójátékok fejlesztési szakaszának. Az Assassin's Creed Originsen és Black Flagen is dolgozó szakember a Valhallának kreatív igazgatója volt, egészen mostanáig. Az amerikai szakemberről egykori barátnője posztolt az internetre olyan képeket, amelyek igazolják, hogy Ismail szexuális kapcsolatot létesített a rajongójával, miközben a házasságát végig titkolta előle.

A közösségi médiában megosztott beszélgetésekben az ex-barátnő megkérdezte Ismailtól, hogy volt-e valaha házas. A válaszból kiderül, hogy a házasságáról egyetlen mondatot sem akart közölni a lánnyal, csak egy eljegyzésről beszél, de annak is már vége. Hiába mutatott rá Matronedea, hogy a képen egy gyűrű látható Ismail ujján, ő lerendezte a beszélgetést azzal, hogy csak a családját akarja megnyugtatni ezzel, akiknek így nem kell válaszolni a kínos kérdésekre.

Az ex bizonyítékait Ismail is megerősítette, bocsánatát fejezte ki mindenki irányába, akit valamilyen módon megsértett ezzel a viselkedésével. Nem sokkal később az arab felmenőkkel rendelkező férfi kijelentette, hogy visszalép a jelenlegi Valhalla projekttől és a keze alá dolgozó fejlesztői csapatot elengedi. A Ubisoft egyelőre nem adott ki hosszabb közleményt az ügy kapcsán, de azt a cég is elismerte, hogy Ismail szabadságot vett ki. Az Assassin's Creed Valhalla hivatalos megjelenésére már nem kell sokat várnotok, a tervek szerint 2020 ünnepi szezonjában (november vége - december) érkezhet meg a játék a boltok polcaira.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!