Limitált ideig ingyenes a Stranger Things  3: The Game és az AER !

Limitált ideig ingyenes a Stranger Things 3: The Game és az AER !

Kár lenne kihagyni a sorozat rajongóinak ezt az ajánlatot.

A világ legjobb és leghíresebb sorozatait tartalmazó listáról nem hiányozhat a Stranger Things, ami képes volt odaszegezni a képernyők elé nézők millióit. Eleven, Mike, Dustin és a többiek izgalmas kalandjainak utolsó felvonása 2021-ben indul útjára, de addig sem kell aggódnia azoknak, akik nem bírják ki a napi Stranger Things adagjuk nélkül. Az Epic Games Store heti ingyenes játékai között ott szerepel a Stranger Things 3: The Game, sőt még az AER Memories of Oldot is behúzhatjátok egyetlen forint elköltése nélkül.

Stranger Things 3: The Game

A pixeles grafika ne tántorítson el titeket, a videójáték egyértelműen a jobbak közé tartozik a maga kategóriájában. A névből is adódik, hogy a Stranger Things 3: The Game a sorozat harmadik évadának eseményeit dolgozza fel, azonban az ismerős helyszínek és jeleneteken túl képes újdonsággal is szolgálni. Sosem látott küldetésekben vehettek részt, titkokra deríthettek fényt, miközben az akcióban gazdag jelenetek között tartotok egy kis pihenőt.

AER Memories of Old

Az AER egy teljesen más játékélményt nyújt, de ez nem probléma, sőt. Átváltozhattok egy madárrá, hogy a levegőből pásztázzátok az elétek táruló világot, ahol ősi romok között kutathattok magyarázatok után. A fejtörők, puzzle-ök mennyiségére nem lehet panasz, a nehézségi szintet is sikerült úgy belőni, hogy egy percig se érezzétek úgy, hogy lehetetlen teljesíteni a feladatokat.

Mindkét játékot július 2-án 17:00-ig adhatjátok hozzá ingyen a könyvtáratokhoz, ne szalasszátok el ezeket a kiváló alkotásokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!